Skanumynas, tyčia ar atsitiktinai, pasirodė taiklus premjeros apibūdinimas. „Mano mylimas prieše“ - saldi, kaip ir kiekviena save gerbianti muilo opera, bet kartais netikėtai aštriai kandi ir šmaikšti, ko kituose panašiaus pobūdžio darbuose dažnokai trūksta. Kokybiškai nufilmuotas, spalvingas ir greito montažo - vos užmetus akį supranti, kad jo prodiuseriai „VRS grupė“ gal ir naujokai šiame žanre, bet tik ne TV reklamos rinkoje.

Taip pat ne naujokai ir viešųjų ryšių sferoje - į pristatymą sąžiningai sugužėjo visi seriale vaidinę aktoriai ir nė vienos kitos garsenybės. Kad neuzurpuotų žiniasklaidos dėmesio.

Seriale vaidina ir didelę patirtį turintys vyresnės kartos profesionalūs aktoriai - Gedimimas Girdvainis, Arvydas Dapšys, Janina Matekonytė, minėtoji Dalia Michelevičiūtė, ir iš realybės šou pažįstama Vilija Matačiūnaitė, buvusi TV laidų vedėja Ramunė Kurienė bei popscenos atstovas Vaidotas Valiukevičius - Milanno.

Taip pat: Andrius Paulavičius, Eglė Driukaitė, Tomas Rinkūnas, Ramūnas Šimukauskas. Režisierius - Šarūnas Mikulskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją