Pasiteiravus, kodėl savo kūrybai pristatyti „Amberlife“ pasirinko „Eurovizijos“ nacionalinę atranką, o ne interneto portalus ar radijo stotis, dainininkas tikino, kad Lietuvoje labai sumažėjo laidų, kur grupės lietuvos klausytojams galėtų pristatyti savo dainas. Esą „Eurovizijos“ atrankos sulaukia daug dėmesio, todėl jose pasirodyti naudinga, nes pasirodymą turi galimybę pasižiūrėti daugybė žmonių.

„Visai neseniai buvau kviečiamas dalyvauti LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“, tačiau atsisakiau, nes projekte negalėčiau 100 procentų atlikinėti savo kūrybos. Man, kaip kūrėjui, trūksta vietos skleisti savo kūrybą. Šis klausimas einant į „Eurovizijos atrankas man buvo svarbiausias“, - atskleidė E. Lubys.

Atlikėjas sakė esąs nusiminęs, kad kiekvienam šou reitingai yra svarbiausias dalykas. Nors „Amberlife“ vokalistas tikino esąs patenkintas daina „Material world“, kurią DELFI skaitytojai turi galimybę išgirsti pirmieji ir sakė tikįs, kad jo kūriniu patikės ir TV žiūrovai bei komisija, vertinanti pasirodymus. Be to, E. Lubys pabrėžė, kad grupės gerbėjai dainą turi galimybę atsisiųsti ir iš „Amberlife“ tinklalapio.

„Manau, kad žmonės, kurie patikėjo manimi 2004-aisiais, patikės ir šiemet“, - kalbėjo dainininkas.

Pasiteiravus, kodėl anksčiau nepristatė savo kūrinio, E. Lubys sakė, kad iš pradžių pasirinko tokį kelią. Esą nenorėjo papildomo ažiotažo, kalbų ir komentarų.

„Koncentravausi į dainą, bet likus dienai iki filmavimo nusprendžiau ištraukti ją iš stalčiaus“, - šypsojosi E. Lubys.

Grupės „Amberlife“ „Eurovizijos“ dainos „Material world“ autoriaus E. Lubio įsitikinimu, dainos tekstas – pasaulietiškas. Nors atlikėjas sakė nesitiki nei laimėti, nei pralaimėti, esą svarbiausia – dalyvauti, sakė tikįs, kad TV žiūrovams daina turėtų patikti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją