„Aš dabar netgi sapnuoju angliškai. Net mano tėveliai sapnuose kalba su manimi šia kalba,“ – pasakojo populiarių spektaklių Lietuvoje kūrėja. Laidoje kartu viešėjusį Julių Veselką toks teiginys pribloškė. Vyras piktinosi, kad tokių kaip Dalia žmonių kalbos apie meilė tėvynei ir lietuvybę yra nieko vertos.

„Lietuvis turi būti čia ir gyvenimą kurti su visais drauge čia“, – dėstė J. Veselka. Tačiau režisierė tėškė Seimo nariui atgal savų argumentų: „Aš esu labiau lietuvė nei Jūs. Kas nors iš Jūsų padarykite tiek gerų darbų Lietuvai, kiek aš jų padariau...“

Studiją palikus Seimo nariui, režisierė pralinksmėjo ir pasakojo apie įsimintinas pažintis ir pokalbius su garsiausiais aktoriais, režisieriais ir žinomais visame pasaulyje žmonėmis. D. Ibelhauptaitė atskleidė savo įspūdžius apie Bradu Pittu, Robertu De Niro ir Alu Pacino. Pastarąjį sutikusi, moteris neteko amo ir pratylėjo visą vakarą. Po įspūdingos vakarienės lietuvės sutuoktinis, garsus britų aktorius Dexteris Fletcheris juokavo: „O aš Alui sakiau, kad turiu labai protingą žmoną.“

D. Ibelhauptaitei teko ir aktorės vaidmuo. Vydo ir Saulėno režisuotame spektaklyje moteris pateko į keblią situaciją, kai oro uoste ją sustabdė muitinės darbuotojai ir liepė pasiaiškinti, kodėl jos lagamine sugrūstos kruvinos paklodės, nupjauta ausis ir kruvinos žirklės.

„Čia po sekso su lietuviais,“ - ramiai atsakė spektaklio apie Svynį Todą režisierė.

Apie prisilietimą prie saldaus Holivudo aktorių gyvenimo, pikantiškas detales ir smagias istorijas – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją