Bene didžiausios staigmenos tą vakarą nuo vyro sulaukė dainininkė Natalija Zvonkė. Jai specialią dainą skyrė vyras Deivydas Zvonkus su Stano ir Egmontu Bžesku. Dainoje, dedikuotoje Zvonkei, skambėjo kreipinys „žiurkike“. Tokia „staigmena“ pribloškė visus, net Radži, kuris, išgirdęs dainą, susiėmė už galvos.

„Tu blondinė, mes praplikę, su gimtadieniu, žiurkike!“, - dainavo žinomų vyrų trio. Natalija grūmojo vyrams, tačiau atrodė nustebusi maloniai.

Daug mielesnė dovana laukė astrologės Palmiros Kelertienės. Jai dovaną įteikė kita žinoma astrologė Anglina Zalatorienė. Ji Palmirai padovanojo „Trollbeads“ karolius, tokius, apie kuriuos ilgai svajojo Palmira.

Aktorių Ramūną Šimukauską sveikino visa serialo „Kaimynai“ kūrybinė grupė, Radžį – dvi lemtingos jo gyvenimo moterys – Agnė Petravičienė ir Rosita Čivilytė, Tomą Augulį – jo kolegė iš senųjų popscenos laikų Džordana Butkutė.

Kristinai Kazlauskaitei Stasys Povilaitis dainavo dainą „Kristina“, o kompozitorių Algimantą Raudonikį pagerbė Mečislovas Subelis su mylimo kompozitoriaus parašyta daina. Beje, Raudonikiui Povilaitis įteikė tuščią natų knygą – kad parašytų dar šimtą naujų dainų.

Krašto apsaugos ministrę Rasą Juknevičienę sveikino visas kariūnų orkestras, su kuriuo dainavo Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.
Renginį ves Kristupas Baublys ir Mindaugas Stasiulis.

„Kai švenčia vandeniai“ - vasario 16-ąją 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją