Sužinojusi, kad teks prieš kameras pasirodyti tiesioginio eterio metu, Agnė nerimavo beveik savaitę, tačiau pasibaigus transliacijai tikino, kad viskas pavyko sklandžiai. Aktorė pasakojo, jog padirbėti tiesioginiame TV eteryje jai teko pirmą kartą.

„Nors esu vedusi ne vieną renginį, ką taip pat galėčiau pavadinti savotišku tiesioginiu eteriu, tačiau tai nėra tas pats“, - kalbėjo Agnė ir sakė nežinanti, ar jai labiau patiko televizija, ar renginiai.

A. Grudytė-Guobienė tikino visą naktį prieš transliaciją miegojusi ramiai, tačiau kelionės iš Šiaulių, kuriuose gyvena, į Vilnių metu nerimavo, mat keliai, kuriais aktorei teko važiuoti, buvo užsnigti. Agnė tikino bijojusi pavėluoti. Atvykusios į Vilnių aktorės laukė suknelės matavimasis, kurią jai pasiuvo žinoma dizainerė Livija Daugirdaitė. Moteris tikino, jog nerimauti teko ir dėl aprangos. Esą kas būtų, jei likus kelioms valandoms iki eterio paaiškėtų, jog suknelė netinka?

„Visi dėl to „stresavo“. Iš tiesų aš visur taip skubėjau, kad nebeliko laiko jaudintis. Visi aplink klausinėjo, kaip aš jaučiuosi... Bet žinot, aš jau nuo antradienio taip nervinausi, tai tie nervai kažkur išgaravo. Likus porai valandų iki transliacijos jutau nerimo „bangas“, kai imdavau svarstyti: O Dieve, ką reikės daryti, jeigu nepavyks...“, - pasakojo ji.

Aktorė prasitarė, kad prieš eterį akimirksniu pasijuto geriau po to, kai V. Šapranauskas pažadėjo pagelbėti. „Nors juo nesinaudojau, žinojau, jog turiu tvirtą užnugarį“, - tikino Agnė.

„Buvo labai gera, buvo labai smagu ir visiškai nesigailiu, kad surizikavau. Tikiuosi, mano pirmasis blynas nebuvo prisvilęs ir aš nenuvyliau nei prodiuserio, nei V. Šapranausko. Tikiu, kad patikau ir žiūrovams“, - pasibaigus transliacijai kalbėjo aktorė.

Paklausta, kaip darbą eteryje įvertino kolega Šapras, Agnė tikino, kad aktorius kiekvienos reklaminės pertraukėlės metu jai dėkojęs ir aiškinęs, jog naujai jo kolegei sekasi gerai.

„O Justinas (projekto prodiuseris Justinas Milušauskas – DELFI) sakė, kad esu šaunuolė, pasveikino ir padėkojo“, - pasakojo A. Grudytė-Guobienė.

Pasiteiravus, ar aktorę „Chorų karuose“ išvysime ir kitą šeštadienį, Agnė tikino kol kas kvietimo vesti dar vieną laidą nesulaukusi.

„Aš šito tikrai nežinau, tikrai“, - juokdamasi pokalbį baigė pašnekovė.

A. Grudytė-Guobienė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)