Nors žurnalistai poros apie tuoktuves klausinėja vis dažniau, panašu, kad žiniasklaidos spaudimui pora nepasiduos. Viename interviu Deivis pareiškė, kad pastaruoju metu savo vestuvėms jis neuždirba.

Nors vestuvėmis, panašu, kol kas nekvepia, šeštadienį TV3 televizijos muzikinio projekto „Chorų karai“ transliacijoje R. Voitechovskaja trumpam pakeitė savo mylimąjį Deivį ir drauge su Klaipėdos miesto choru eteryje pasirodė vilkinti baltą jaunosios suknelę ir nuometą bei rankoje laikė raudoną gvazdiką ir revolverį.

Renata Voitechovskaja

Kai kurie užkulisiuose transliaciją stebėję choristai svarstė, ar tik R. Voitechovskaja tokiu būdu savo mylimajam nebando užsiminti, jog jau laikas tuoktis.

Jurgitą Jurkutę, kol ši su mylimuoju Ryčiu Širvaičiu ilsisi Tailande, laikinai eteryje pakeitė vieną pagrindinių vaidmenų seriale „Naisių vasara“ atlikusi aktorė Agnė Grudytė-Guobienė. Ji R. Voitechovskajos eteryje pasiteiravo, kur dingo Deivis. „Kai sužinojo, kokia šio vakaro tema, jis pabėgo“, - atsakė R. Voitechovskaja ir patikino, kad šiuo metu mylimasis tikrai nestebi transliacijos.

A. Grudytei-Guobienei paklausus, kaip jaučiasi besilaukianti Renata, moteris patikino esanti gerai nusiteikusi ir paaiškino besijaučianti puikiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją