„Šioje dalyje netrūks herojų blaškymosi tarp neapykantos ir meilės, keršto, ir draugui tiesiamos pagalbos rankos“, – pasakoja serialo vykdomasis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Pagrindinio herojaus Viktoro brolis Normantas, kaip ir iš kalėjimo grįžęs jaunėlis, negali ramiai džiaugtis meile. Nors vedė Ingą, jo širdis priklauso Živilei. Ji žino Normanto paslaptį, tik ar ilgai mylinti moteris galės taikstytis su meilužės statusu?

Populiarūs, TV3 žiūrovams jau pažįstami ir nauji serialo „Svetimi“ aktoriai įtrauks dramos mėgėjus į didžių išgyvenimų, nusikalstamo pasaulio ypatumų bei meilės peripetijų verpetą. Tadas Gryn, Asta Vaškevičiūtė, Evaldas Jaras, Kristina Kazlauskaitė, Marius Mačiulis, Ramūnas Rudokas ir kiti Lietuvos teatro ir kino aktoriai daugiaserijinio filmo mėgėjams pasirodys nuo vasario 8 dienos.

Meilės išgyvenimai, įprasminantys viską naikinančią ugnį, lietuviškame seriale „Svetimi“ – per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją