„Kai pirmą kartą dalyvauji kokiame nors projekte, nežinai, kaip viskas vyks, kaip seksis bei kas tavęs laukia. Dabar man ramiau, jaučiuosi drąsiau, nes dainuosiu ne tik su bičiulėmis, „69 danguje“ merginomis, bet ir su Jeanu. Dainuosime keturiese“, - kalbėjo Karina.

Mergina sakė, kad naujajame „Žvaigždžių duetų“ sezone žiūrovus ji drauge su komanda stebins naujomis dainomis, šokiais bei bandys užkrėsti gera nuotaika.

„Norėčiau, kad padalyvautume šiame projekte ir greitai neiškristume. Šįkart mūsų daugiau, tai ir galimybės didesnės“, - šypsodamasi kalbėjo K. Krysko.

Paklausta, kaip vertina konkurentus, Karina tikino dar nespėjusi su jais susipažinti ir kol kas negalėjo įvardinti, kuris kitas duetas ar grupė gali būti pagrindinis merginų bei J. C. Edortho konkurentas.

„Tiesą pasakius į konkurentus žiūrime ramiai, nes žinome, ką galim. Visi dalyviai labai įvairūs, gabūs, talentingi ir manau, kad žiūrovų tikrai nenuvils“, - dar prieš pasirodymą scenoje DELFI kalbėjo K. Krysko.

Be merginų grupės „69 danguje“ su J. C. Edorthu „Žvaigždžių duetuose“ pasirodys ir Vilius Tarasovas bei Giedrė Balutytė, Violeta Tarasovienė ir Gintaras Mikalauskas, Jurgita Tvarijonaitė ir vaikinų grupė „el Fuego“, Natalija Zvonkė ir Vitalijus Cololo, Irena Matijošaitienė ir Ovidijus Vyšniauskas, Kastytis Barisas ir Vaida Genytė, Aušra Kilkuvienė ir Giedrius Arbačiauskas. Beje, premjeroje turėjo pasirodyti ir latvė Baiba Skurstenė bei verslininkas Marius Gelažnikas, tačiau pastarasis patyrė rankos traumą ir negalėjo dalyvauti laidos įraše. Tikimasi, kad netrukus Marius prisijungs prie bendražygių. Prie duetų jungsis ir politikė Kazimira Prunskienė bei Eduardas Kaniava.

Pirmosios „Žvaigždžių duetų“ laidos filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją