Lygiai prieš 20 metų šią dieną TV eteryje pasirodė pirmoji legendinio filmuko serija. Nuo tada šios geltonos šeimynos – Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės gerbėjai iš viso pamatė net 450 serijų.

„Aš svajojau, kad mano galvoje tūnantys personažai patiktų žmonėms. Kai aš pirmą kartą prabilau apie Simpsonų šeimos idėją apgalvotai siekiau, kad personažai būtų panašūs į Walto Disney‘aus Miki Mauzą. Norėjosi, kad animacinius herojus būtų galima pažinti net iš silueto“, – sako milijonus iš kultinės animacinės komedijos uždirbantis Mattas Groeningas.

Šiuo ypatingu, visame pasaulyje puikiai vaikų ir suaugusių pažįstamu serialu vakarais gali mėgautis ir TV6 žiūrovai.

Aktyviausius animacinės komedijos gerbėjus kviečiame užsiregistruoti oficialiame TV3 facebook tinklalapyje ir dalyvauti specialiame žaidime, atsakyti į klausimus ir laimėti spalvingus marškinėlius su „Simpsonų“ atributika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją