„Mamyčių klubo“ klausimais aš neturiu jokios įtakos. Tai Eglutės erdvė, su kuria ji tobulai tvarkosi. Ji buvo užsiminusi apie tai dar rugsėjo mėnesį. Mes iš to skaniai pasijuokėme. Kai idealiai nėščia žmonužė gruodžio pradžioje pasakė, jog ji svajoja apie trumpą mano infiltravimą į „Mamyčių rojų“, aš svarsčiau net 15 tūkstantųjų sekundės dalių. Mano sprendimas buvo pritarti Eglutės pasiūlymui. Jis kilo iš noro pamatyti įdomios laidos virtuvę iš vidaus, sužinoti sėkmės receptus. Gal juos panaudosiu, pavyzdžiui, ,Vyrų klube‘“, – šypsosi Juozas.

Televizijos eteris buvusios vaikinų muzikos grupės „Bavarija“ lyderio Juozo Liesio negąsdina, tačiau nustebinti vis dar turi kuo.

„Po to, kai valgiau žalią elnieną, manęs televizijoje jau niekas negalėjo nustebinti. Tačiau „Mamyčių klubui‘ pavyko. Kur kas geriau jaučiuosi prieš tūkstančius žmonių ar degantį dujų stulpą, nei atsigulęs ant margo kilimo ir bandantis romiai šypsotis į kamerą. Paaiškėjo, kad vertikalės televizijoje man kur kas priimtinesnės“, – pasakoja nuo šio šeštadienio su TV3 tėveliais ir mamytėmis besisveikinsiantis J. Liesis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją