„Jaučiuosi nusivylusi. Šis atvejis – lygiai taip pat kaip su meilužiais. Kai viena pusė turi ką nors pašonėje, antra pusė apie tai sužino paskutinė", – apibūdino savo jausmus aktorė. Jai liko tik spėlioti: nepatiko tai, kaip ji vedė laidą, ar tai, kad priklauso Naujosios sąjungos partijai.

LTV sveikinimų koncerto prodiuseris Saulius Basijokas „TV dienai“ tvirtino, kad išsiskyrimas su G. Baikštyte nebuvo skausmingas nė vienai pusei. Sprendimą keisti laidos vedėją jis vadina natūraliu atsinaujinimu prieš pavasario sezoną ir džiugiu kalėdiniu pokyčiu.

"Jokių pykčių nebuvo. Buvo numatyta, kad G. Baikštytė sveikinimus ves iki Naujųjų metų. Jos sutartis baigiasi, tad nusprendėme atsinaujinti. Pakvietėme buvusią LRT darbuotoją, diktorę R. Jokubauskaitę, ir manau, kad toks kalėdinis „retro“ sugrįžimas žiūrovams bus malonus", – lakoniškai išdėstė S. Basijokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją