Profesorė sako, kad dainuodavo mokyklos laikais, net grodavo gitara, tačiau vėliau dainas iškeitė į šokius, o paskui ilgus dešimtmečius savo karjeros paskyrė politikai. „Dainavimas man liko tik malonumas. Tiesa, sykį jau dainavau viešai – su Gyčiu Paškevičiumi LNK „Auksiniuose svogūnuose“.

K. Prunskienė džiaugiasi, kad teks dainuoti su gerai pažįstamu dainininku E. Kaniava. „Man patinka Kaniavos dainavimo stilius, be to, gerai pažįstu ne tik jį, bet ir jo žmoną. Žodžiu, dainuoti man bus patogu“. K. Prunskienė su E. Kaniava repetuoja „Giminės“ dainą iš serialo „Giminės“. „Labai mėgstu šią dainą. Bet, tiesą pasakysiu, labai nustebau, kad ne visus žodžius moku, teko stipriai repetuoti“, - sako profesorė.

O koks stilius jai prie širdies? „Nuo klasikos iki populiariosios muzikos. Tarp mano mylimų- ir Julio Iglesias, ir Elvis Presley“, - teigė politikė.
LNK muzikinis šou „Žvaigždžių duetai“ – jau sausio 9-ąją, šeštadienį, per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją