„Labdaros projekto organizatoriai tikslų suaukotų pinigų skaičių galės pasakyti tuomet, kai visi abonementai apmokės gruodžio mėnėsio telefono sąskaitas. Dar bus skaičiuojamos sumos už „Maximoje“ įsigytus specialius akcijos magnetukus, kurie šiemet pakeitė tradicines spalvotas apyrankes. Taip pat patikslinsime sumas, rinktas per aukok.lt tinklalapį, gautas pinigų aukas už žymių dizainerių dovanotus rankdarbius ir kitus gėrio kupinus renginius, kuriuose žmonės prisidėjo prie šių metų labdaros projekto nuoširdžiai kviesdami aukoti likimo nuskriaustiems vaikams“, – apie pasibaigusią akciją ir jos rezultatus pasakoja „Išsipildymo akcijos 2009“ projekto koordinatorė Jolita Vitkauskaitė.

Per visą akcijos laikotarpį surinkti daugiau nei 2 milijonų litų bus paskirstyti šių metų ypatingų istorijų herojams, psichologinei programai „Galimybė gyventi geriau“ ir vaikų globos namų auklėtinių buičiai gerinti.

„Surinktus geros valios žmonių pinigėlius likimo nuskriaustų vaikučių poreikiams patenkinti, kaip ir kasmet, po Naujųjų metų skirstys ir tvirtins speciali akcijos komisija“, – sako J. Vitkauskaitė.

Šventinę dieną gražius žodžius dovanojo Larisa Kalpokaitė, Livija Gradauskienė, Marijus Mikutavičius, Nomeda Marčėnaitė, Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, Rokas Petkevičius, Gediminas Jaunius ir Aušra Kilkuvienė.

Gerumo šventę vainikavo ir dainomis „Išsipildymo akcijos 2009“ finalą papuošė Rytis Cicinas, Irena Starošaitė, Andrius Rimiškis ir Žilvinas Žvagulis, „Neo“, Stano, Eglė Jurgaitytė, Lina Joy, „Studentės“, Violeta ir Vilius Tarasovai, Inga Valinskienė, Natalija ir Deivydas Zvonkai, „Yva“, „69 danguje“, Rūta Ščiogolevaitė ir orkestras „Trimitas“, „Kastaneda“, Neda, Mundis, Alanas Chošnau ir Linas Adomaitis, Evelina Anusauskaitė, Viktorija Perminaitė, Česlovas Gabalis ir Simona Milinytė, „Pikaso“, Stasys Povilaitis, Mantas, Gabrielė, Sasha Son(g). Specialias dainas atliko ir koncerto vedliai – Leo, Jurgita Jurkutė ir Jokūbas Bareikis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją