„Žydrasis žiburėlis 2010. Laisvas ir nepriklausomas kurortas“ žvarbų paskutinį metų vakarą nukels ten, kur daug saulės, karščio, vandens ir... meilės.

Naujųjų išvakarės. Druskininkai. Į prabangų sveikatos ir poilsio centrą „Grand SPA Lietuva“ atvyksta ponia Zita iš Mažeikių (akt. Kristina Kazlauskaitė): „Ne, nu aš apšalus. Čia chebrytė tokį namuką pasistatė, kad super. Va taip, aš įsivaizduoju, Valdovų rūmai turi atrodyti“, - ištaria ir nuskuba vidun. Prieš Naujųjų šventę ji norinti, kaip pati sako, „pasiprocedūrinti“.

Šiame prabangiame poilsio centre renkasi ir kitos LNK žvaigždės: nuo eterio pailsėti panoręs Rolandas Vilkončius, seksualioji Živilė Vaškytė, „Paskutinę instanciją“ trumpam pamiršusi Rūta Grinevičiūtė, žinių vedėjai Gintaras Deksnys, Gintaras Mataitis ir kiti. Niekas neįtaria, kuo baigsis linksmybės.

Paniką kurorte sukelia Natalija Zvonkė – mat po masažisto Algio Ramanausko atlikto masažo ji užmiega ir nebepabunda! Vyriausias kurorto gydytojas, piktas ir rūstus daktaras Haroldas (H. Mackevičius) po tokių įvykių skelbia karantiną ir draudžia visiems išvykti namo tol, kol kiekvieno svečio nepatikrins specialioji Komisija su Vyteniu Pauliukaičiu priešakyje. Juk dabar Lietuvoje viską sprendžia tik įvairios komisijos.

Miegančią gražuolę Zvonkę netyčia aptinka nuoširdus ir nekaltas Gerasis daktaras Tomas (T. Ališauskas). Jis Nataliją pabučiuoja, ir ji atsibunda. Natalija prasitaria apie savo svajonę – ištekėti per Naujuosius metus. Netrukus svajonė tampa tikrove.

LNK laidų vedėjai ir eterio žvaigždės kuriant šį nuotaikingą filmą iš tiesų apsigyveno Druskininkuose – filmavimai, pasitelkus moderniausią šviesos ir vaizdo techniką, vyko visą savaitę.

Į tigro kostiumą įsispraudęs Giedrius Leškevičius, seksualia undine tapusi ir Vitalijų Cololo su Radži suviliojusi Kristina Navickaitė - Tina, įspūdingų formų savininkės „Olialia pupytės“, užvirusi meilė tarp „Muzikos akademijos“ dalyvio Kafkos ir vedėjos Simonos, daug linksmybių ir muzikos – visa tai ir dar daugiau išvysime naujamečiame šou „Laisvas ir nepriklausomas kurortas. Žydrasis žiburėlis 2010“.

Linksmybės laisvame ir nepriklausomame kurorte - paskutinį šių metų vakarą, gruodžio 31ąją, 22 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)