Grandioziniame LNK šou - karnavalo šėlsmas ir spindesys, cirko magija ir svaigulys, kabareto trenksmas ir siautulys. Palubėse skraidys liepsnojantis Kalėdų senelis ir karūnuota Rūta Mikelkevičiūtė, dėl vietos scenoje varžysis balti karveliai ir baltas žirgas, fakyrus keis magai, iliuzionistus – akrobatai, braziliško karnavalo šokėjas – „Olialia pupytės“ ir „Olialia“ žirnis, didumo sulig Puntuku.

Grimerinėje LNK žvaigždes grimuos ir smegenis jiems pudruos Kristina Kazlauskaitė, paradui vadovaus režisierė Violeta Mičiulienė.

„Nepraleiskit unikalios galimybės Naujus metus sutikti keturioms dienom anksčiau laiko. Įženkit į Naujuosius dar su lietuviška atomine elektros energija. Čia - didžiausias šventinis kablys: pagavai ir veža, juk keturios dienos ir Nauji“, - kviečia renginio prodiuserė Jurga Pukenytė.

Šventinis koncertas „Keturios dienos iki Naujųjų“ - gruodžio 27 –ąją, 19 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)