„Džiaugiamės tapę „NBC Universal“ partneriais Lietuvoje. Tai bus trečioji didelė kino kompanija, su kuria 2010 –aisiais bendradarbiaus LNK televizija. Ką tik pratęsėme kontraktus su savo nuolatiniais LNK užsienio produkcijos partneriais – „Sony“ ir „Warner Bros“. Žiūrovų laukia daug įspūdingų premjerų“, - sako LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Jau netrukus žiūrovai pamatys niekada Lietuvoje per TV nerodytus kino filmus. Tai - 110 milijonų dolerių kainavęs naujausias filmas apie milžinišką gorilą „King Kongas“, kritikų išgirta „Vertėja“ su Nicole Kidman, karinė drama „Desantininkai“, trileris „Greiti ir įsiutę. Tokijo lenktynės“, rugsėjo 11-osios įvykius atkurianti drama „93-asis reisas“, banko apiplėšimo trileris „Savas žmogus“ su Denzeliu Washingtonu, Clive‘u Owenn ir Jodie Foster, iš kultinio serialo filmu tapusi „Majamio policija“.

„NBC Universal“ pakete – taip pat ir žiūrovų jau pamėgti filmai „Mumija“ ir „Mumijos sugrįžimas“, „Skorpionų karalius“, „Ponas Bynas“, „Super Džonis“, „Greiti ir įsiutę 2“, „Gladiatorius“.

Kaip ir kasmet, LNK parodys naujausią „Hario Poterio“ dalį, tai - nuolatinio bendradarbiavimo su „Warner Bros“ kompanija rezultatas. Kitąmet žiūrovai išvys filmą „Haris Poteris ir ugnies taurė“, taip pat kitus šios studijos pasididžiavimus – kultinę komediją „Mis slaptoji agentė 2: ginkluota ir žavinga“ su Sandra Bullock, fantastinį filmą „Betmenas. Pradžia“, trilerį „Sala“ su Ewanu McGregoru ir Scarlett Johansson, komediją „Ne anyta, o monstras“ su nepakartojamu Jennifer Lopez ir Jane Fondos duetu, taip pat mylimiausiu vaikų filmu pripažintą „Čarlį ir šokolado fabriką“ su Johnny Deppu.

Sutartyje su kino studija „Sony“ – taip pat daugybė TV premjerų: „Visados kaip pirmą kartą“, „Pragaro vaikis“, „Baudėjas“, „Snaiperis 3“, „Arčiau“, „Operacija "Baltosios pupytės", „Neįtariamasis“, „Staiga trisdešimties“.

Trys didžiuliai kontraktai – tai šimtai aukščiausios kokybės kino produkcijos. Geriausių filmų desertas bus patiektas jau šioms Kalėdoms. Per dvi savaites žiūrovai pamatys begalę filmų: „Kalėdos pagal Kranksus“, „Žmogus-Voras 2“, „Anakonda 2. Kruvinosios orchidėjos beieškant“. „Vyrai juodais drabužiais 2“, „Trigubas X“, „Stiuartas Litlis“, R. Zemeckio šedevrą „Svajonių traukinys“, „Mirties apsuptyje“, „Ratai“, „Mirtinas ginklas“, „Haris Poteris ir paslapčių kambarys“, „Karibų jūros piratai. Numirėlio skrynia“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją