Tiesioginėje transliacijoje LRT klube viešėjo operos solistas Jonas Jocys. Paklaustas, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti operos dainininkai, jis atsakė: „Kaip ir kiekvienas muzikas ar dainininkas, turi gerai valdyti savo instrumentą. [...] Kas turi gerą instrumentą, dainuoja gerai iki pat senatvės. [...] Pirmiausia reikia išmokti gerai dainuoti.“

Komisija šį šeštadienį, kuomet buvo transliuojama 2-oji ketvirtfinalio laida, daugiausia balsų skyrė O. Kolobovaitei (38), J. Gedmintaitei (32) ir Kristinai Zmailaitei (30).

Nepalankiausiai komisija šįkart įvertino Andrių Apšegą (16) ir Dianą Tiškovaitę (18).

Laidoje daugiausia žiūrovų simpatijų pelnė J. Gedmintaitė (1434), Mindaugas Rojus (1017) ir O. Kolobovaitė (961).

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, galutinis šios laidos rezultatas toks: pirmoje vietoje yra Joana Gedmintaitė, antroje – Ona Kolobovaitė, o trečioje – Mindaugas Rojus. Laidoje septintoje vietoje liko Kęstutis Alčiauskis, o aštuntoje – Andrius Apšega.

Susumavus dvi ketvirtfinalio laidas išaiškėja lyderių trejetas: Ona Kolobovaitė (pirmoji vieta), Joana Gedmintaitė (antroji vieta) ir Mindaugas Rojus (trečioji vieta).

Iš konkurso pasitraukia du dalyviai – Kęstutis Alčiauskis (septintoji vieta) ir Andrius Apšega (aštuntoji vieta).

Praėjusioje laidoje 1-ąją vietą užėmė Ona Kolobovaitė, 2-ąją Joana Gedmintaitė; 8-ąją – Diana Tiškovaitė, o 7-ą vietą – Andrius Apšega.

Kas šeštadienį turėjo palikti „Triumfo arką“ išaiškėjo susumavus praėjusios ir šio šeštadienio laidos rezultatus. Šį kartą komisijoje buvo Dalia Ibelhauptaitė, Sigutė Stonytė, Zita Kelmickaitė ir Gytis Padegimas.

Kaip ir kiekvieną laidą, dalyviams grojo Kauno miesto simfoninis orkestras (dirigentas Modestas Pitrėnas) ir LRT grupė.

„Triumfo arka“ yra LTV bei LTV World šeštadieniais rodomas muzikinis projektas, kurio tikslas – išrinkti „auksinį“ balsą. Koncertai transliuojami ir per Lietuvos radiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją