Tris sūnus auginanti moteris trokšta susilaukti dukrelės, tad vyro gimtadienio proga padovanojo jam specialiai sudarytą kalendorių, kur nurodyta, kokiomis dienomis pora turėtų mylėtis, kad gimtų mergaitė. „Bet kad ten tik dešimt dienų metuose,“ – nusivylusi „Auksinės blykstės“ vedėjams pasakojo Inga Budrienė, kurios vyras sako pametęs tą kalendorių ir pora nebežino, kurios dienos yra skirtos dukrai pradėti.

Šios dvi damos, gimusios Tigro metais, „Auksinės blykstės“ studijoje sulaukė tikro iššūkio. Vydas pakvietė jas sudalyvauti mini spektaklyje. Eglė Jackaitė ir Inga Budrienė virto beždžionėlėmis, kurios krimto bananus, kol į jų narvą įsiveržė tigras – Saulėns.

Koks šių beždžionėlių likimas ir kuo ypatingi garsūs Tigro metais gimę asmenys, žiūrėkite jau šiandien, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją