Klaipėdos baro dainininkė Justina dėl išlikimo kovėsi radijo stoties „Lietus“ klausytojų valia. Į karštąjį mikrofoną taip pat dainavo Rokas (taip nutarė likusieji dalyviai) ir raudonplaukė Arielė (taip nutarė komisija, prasčiausiai įvertinusi jos pasirodymą). Arielė surinko daugiausiai žiūrovų balsų, o Justina – mažiausiai.

Justina kartą jau buvo palikusi šou, tačiau komisija jai tąsyk suteikė antrą šansą. Šįkart jokių šansų neliko, Justina palieka šou visam laikui ir grįžta dainuoti į Klaipėdos barą. Merginai nepadėjo net daina „Meilės simfonija“, kurią ji atliko su kvapniųjų mergaičių grupe „69 Danguje“.

Tuo tarpu Rokas dainavo su „Pikaso“ vyrukais. O Arielei į pagalbą scenoje stojo kolega Atas.

Be dalyvių pasirodymų, „Muzikos akademijos“ scenoje pirmąkart pristatyta nauja bendra grupių „Pikaso“ ir „69 Danguje“ daina „10 priežasčių“. Po pasirodymo vyrukai iš Klaipėdos pasveikino Nijolę Pareigytę su gimtadieniu ir įteikė gėlių bei pliušinį meškiną. „Ačiū. Čia save dovanoji?“, - dėkingumu „Pikaso“ nariui Dovydui trykšte tryško Neli.

Tačiau komisija nevertino nei Neli, nei „Pikaso“. Užtat projekto dalyviams vertintojai žadėjo būti kaip niekad griežti, nes „jau nebėra laiko, artėja didieji finalai, reikia pasitempti“.

Daug kalbų sukėlė Onsos pasirodymas. „Toks jausmas žiūrint į tave, kad tau viskas dzin“, - tokią išvadą priėjo Kastytis Kerbedis. „Taip, kas tau yra? Tu sergi? O gal tau PMS‘as?“, - antrino Mindaugas Stasiulis. Jis paprašė Onsos sudainuoti ką nors žemaitiškai. Tačiau Onsą sustabdė šou vedėja Inga Jankauskaitė, pademonstravusi, kad ši tarmė jai – ne prie širdies: „O, Dieve, žvagulynas prasideda... gal nereikia“.

Rūta buvo sukritikuota už tai, kad visada viską daro per daug teisingai, neva galėtų kada nors „žaviai suklysti“. „Kai klysta, blogai, kai gerai pasirodo, vėl negerai...“, - komisijos išrankumu tyliai stebėjosi žiūrovai studijoje.

Tuo tarpu pro M. Stasiulio akį nepraslydo Ato šokis, kurį jis, beje, repetavo užkulisiuose iki paskutinės minutės. „Atas pademonstravo, kaip parke reikia apeiti šuns atliktus reikaliukus...“, - po nuoširdaus Ato šokio ironizavo M. Stasiulis.

Beje, jis, praėjusį penktadienį žadėjęs sugrąžinti Nerijų, jei šis iškris, savo pažadą ištesėjo: Nerijus grįžo į šou ir tęsia kovą dėl didžiojo prizo. Koks jis, paaiškės gruodžio pabaigoje, kuomet prasidės didieji „Muzikos akademijos“ finalai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją