Dar iki laidos transliacijos patekus į užkulisius viskas atrodė taip pat, kaip ir prieš savaitę: tie patys kolegų žurnalistų, šokėjų, komisijos narių veidai. Visi skuba, rengiasi, o vėliau grimuojasi ir repetuoja būsimų šokių žingsnelius. Net ir ypač akylų žurnalistų akys šurmulyje, kuris iš tiesų nesiskyrė nuo praeitų šeštadienių ūžesio, nepastebėjo nieko neįprasto. Aistė Paškevičiūtė ir Artūras Bajor pagal laidos scebarijų turėjo pasirodyti laidos pabaigoje. Pora, kaip visuomet, vaikštinėjo užkulisiuose. Ko gero, visiems atrodė, laukia savo pasirodymo. Tik atėjus laikui, kai visi manė, jog Aistė ir Artūras išbėgs į šokių aikštelę, užkulisiuose kilo šurmulys, mat pora sėdėjo, Aistė nevilkėjo suknelės.

TV eteryje žiūrovai išvydo siužetą iš generalinės „Šok su manimi“ repeticijos, kurios metu buvo rodomi pasirodymą repetavę Aistė ir Artūras. Repeticijos metu A. Paškevičiūtė patyrė kojos traumą, jai plyšo meniskas, todėl merginai prireikė skubios medikų pagalbos, laidos rengėjai iškvietė greitąją pagalbą.

Siužeto TV eteryje metu pora sėdėjo užkulisiuose prieš TV kameras. Kraupių vaizdų ir prisiminimų apie patirtą traumą neištvėrusi A. Paškevičiūtė nusisuko ir įsikniaubė į Jurgitos Jurkutės petį. Paaiškėjo, kodėl pora eteryje nepasirodys.

„Ponios ir ponai, dabar šioje aikštelėje turėjo pasirodyti A. Paškevičiūtė ir A. Bajor, tačiau šokiai yra šokiai, atsitinka visko. Šiandien A. Paškevičiūtei įvyko nelaimė, per repeticiją ji nusitraukė meniską. Kai ji buvo parvežta iš ligoninės, buvo pasiryžusi šokti, bet aš apžiūrėjau ir kadangi žinau, kokia yra menisko trauma, aš supratau, kad šokti jai neleisiu“, - bandydamas pralinksminti nusiminusią porą bei žiūrovus apie išties nejuokingą situaciją su humoru kalbėjo Vytautas Šapranauskas.

„Aistė po savaitės pasiryžusi grįžti“, - tęsė jis, tačiau užkulisiuose stebėdama transliaciją ir girdėdama šiuos Šapro žodžius, mergina vos tramdė emocijas ir apsiašarojusi purtė galvą.

TV žiūrovams ir studijos svečiams buvo parodytas reportažas apie poros pasirodymą, tačiau komisija jo nevertino. V. Šapranauskas paskelbė, kad žiūrovai vis dėlto poros pasirodymą turės galimybę įvertinti.

DELFI paklausta apie išgyvenamas emocijas, A. Paškevičiūtė tikino esanti labai nusiminusi ir jai skauda širdį. Esą ne dėl to, jog nebedalyvaus „Šok su manimi“, o dėl sveikatos, mat patirta trauma, pasak Aistės, rimta. Nors mergina patikino nežinanti, ar jos sveikata apdrausta kurioje nors draudimo bendrovėje, sakė, jog socialinio draudimo garantijomis ji tikrai galės pasinaudoti.

„Nelinksma. O kaip galima jaustis? Prastai jaučiuosi“, - nusiminusi A. Paškevičiūtė.

Ne kartą anksčiau buvo pasigirdę projekto dalyvių kalbų, esą Aistė ir Artūras buvo užsiminę apie norą atsisveikinti su projektu. Neva A. Paškevičiūtė išgyveno dėl, jos manymu, kartais ne visai pelnytos komisijos narių kritikos. Kai kurie šią Aistės traumą netgi vadino triuku. Esą taip pora kruopščiai suplanavo gudrų pasitraukimą iš projekto ir Aistė neva suvaidino patyrusi traumą. Pati A. Paškevičiūtė tokias kalbas kategoriškai paneigė.

Aistė Paškevičiūtė ir Dominykas Butvilas

„Norite pasakyti, kad man reiktų džiaugtis, jos susitraumavau koją? Vienas dalykas yra šou ir komisijos pajuokavimai, įžeidinėjimai arba liaupsinimai, ir visai kitas dalykas yra, kai tau sugriūva sveikata. Iš principo to negalima lyginti. Nėra ko mano traumos traukti prie projekto. Tai yra baisus dalykas, o iškristi ar neiškristi iš projekto, yra smulkmena, palyginus su sveikata“, - kalbėjo A. Paškevičiūtė.

Pasiteiravus, ar Aistė, kaip kad eteryje žadėjo Šapras, sugrįš po savaitės, mergina sakė, kad to nebus. A. Paškevičiūtė DELFI tikino, kad į projektą ji taip pat negrįš nei po dviejų ar trijų savaičių.

„Aš žinau, kad neturiu šansų sugrįžti. Gyvenime tai ne pirmas kartas, kai patiriu traumą. Ne, ne, ne... Nepavyks grįžti. Aš galvoju, kad grįžti nepavyks, bet nemanau, kad ir reikėtų“, - įsitikinusi ji.

„Tai šou, iš kurio žmonės anksčiau ar vėliau iškrenta. Būtų nesąžininga man tris savaites gydytis savo koją ir sugrįžus sakyti: o štai ir aš. Atsitiko kaip atsitiko. Esu nusiminusi dėl savo sveikatos. Žinojau, kad taip gali atsitikti, aš to tikrai nenorėjau ir niekam nelinkėčiau“, - liūdna gaida pokalbį baigė kojos traumą patyrusi ir dėl jos į „Šok su manimi“ neketinanti grįžti A. Paškevičiūtė.

Šeštadienio „Šok su manimi“ tema buvo humoras. Komisijos nariai, matyt, šia proga kiekvienai porai skyrė maksimalų įvertinimą – po 40 balų. Pagal komisijos vertinimus visos poros draugiškai dalijosi pirmąja ir šeštąja vietomis.
Bene daugiausiai pagyrų sulaukė Inga Valinskienė ir Andrius Butkus bei Deividas Meškauskas ir Šorena. Žiūrovų sprendimu, pirmoji vieta teko I. Valinskienės ir A. Butkaus porai.

„Šok su manimi“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją