„Aš su Violeta konkurentas? Tik ne Lietuvoje. Visų pirma, ji labai puiki vokalistė, studijavo vokalą, negaliu su ja lygintis. Antra, ji turi daug daugiau gerbėjų, mano dainuojama muzika nėra populiarioji. Va, jeigu mes kartu grotumėme saksofonu, tikrai galėčiau pakonkuruoti“, - juokiasi Vilius, su žmona pasiryžęs dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“.

„Violetai ieškome patikimo, šeimyniško partnerio. O Viliui – ne mažiau žavios partnerės, nei jo žmona. Mums ypač malonu, kad Vilius ir Violeta prisijungė prie naujausių „Žvaigždžių duetų“. Kelerius metus jiems šiame šou neleido dalyvauti įvairios aplinkybės“, - sako Laura Paukštė, viena iš projekto „Žvaigždžių duetai“ rengėjų.

Violeta sako, kad duetuose svarbu dainuoti su pareigingu, disciplinuotu žmogumi. „Dainavimas man yra ne tik malonumas, aš jį žiūriu labai atsakingai. Lietuvoje ir taip daug „chaltūros“, - kaip visada giežta Violeta Tarasovienė. „O man su partneriais LNK televizijoje sekasi. Dainavau ir su Sasha Son, ir su šiemetinės „Muzikos akademijos“ lydere Egle. Buvo labai smagūs duetai. Tikiuosi, toks bus ir naujasis duetas“, - pridūrė Vilius.

Kol tėvai dainuos „Žvaigždžių duetų“ koncertuose, Tarasovų dukra Gabrielė laiką leis pas močiutę Vilniuje.

LNK „Žvaigždžių duetai“ – jau greitai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)