Eglė ant karštosios kėdės sėdo, nes komisija ją įvertino prasčiausiai. „Egluže, kas nutiko? Kodėl tu pusę dainos traukei šalia tono? Man labai sunku vertinti. Septyni“, - kietai rėžė Rosita Čivilytė. „Atrodei, kaip „Mis Pasaulis“ be makiažo...“, - tėškė Mindaugas Stasiulis, pranešė LNK.

Eglė kovojo su Ariele, kurią prie karštojo mikrofono pasiuntė kolegos, ir su Nerijumi, žiūrovų teismui atiduotu radijo stoties „Lietus“ klausytojų. Nerijus surinko 3234 žiūrovų balsus ir paliko projektą. Arielė išsigelbėjo surinkusi 4544 balsus, o triumfavo Eglė, už kurią balsuota 4756 kartus.

Iš visų dalyvių komisija geriausiai įvertino Kafką, skyrusi jam maksimaliai – 30 – balų. „Maladiec“, - sušuko Kastytis Kerbedis, o lietuvių filologijos magistras Mindaugas Stasiulis pakraupo nuo tokio rusų kiemo žargono ir pasišaipė iš Kastyčio vertindamas Rūtelę: „Nu, koroče, maladiec“. Laidos pabaigoje jau visa komisija vieningai šaukė visiems dalyviams – „Ma-la-diec!”.

Kiekvienoje laidoje savo iškalbą demonstruojantis Stasiulis ir šįkart pažėrė perlų. Mat jam didžiulį įspūdį paliko Roko ypatingai aukšto tembro vokalas.

„Puikiai dainuoji falcetu, beveik kaip Vilius Tarasovas. Aš jo neseniai klausiau: Viliau, kaip tu išgauni tą plonytį balselį? Vilius prisipažino, kad vaikystėje važiuodamas dviračiu krito ant skersinio labai skaudžiai“, - kalbėjo „Muzikos akademijos“ komisijos pirmininkas ir vylėsi, kad Rokas važinėja moterišku dviračiu be skersinio.

Nežinia, kokiu dviračiu važinėja dainininkas Radži, bet jis su Rosita Čivilyte penktadienį scenoje surengė tikrą šou: sudainavo duetu. „Kai Radži ir Rosita dainavo, tabore net prekyba buvo sustojusi“, - po audringo pasirodymo liko apkerėtas Stasiulis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją