„Jie nepaprasti, nes ant jų puikuojasi net šešių, dabar jau Pasaulio čempionais tapusių sportininkų parašai. Laimėtojas čia taip pat suras ir galiūnų federacijos įkūrėjo dr. Douglaso Edmundso autografą bei jo inicialus. Šių marškinėlių vertė 2000 metais siekė net 1000 dolerių. Tai labai brangus daiktas man, todėl noriu tikėti, kad jis ne tik papuoš nugalėtojo namus, bet ir pasitarnaus gražiai idėjai“, - teigia Žydrūnas Savickas.

Šeštadienį laidoje drauge minėsime Pasaulinę sveikinimosi dieną. Ji buvo pradėta minėti prieš 26 metus, kai tęsiantis Šaltajam karui du broliai iš Nebraskos išsiuntė pusantro tūkstančio laiškų pasaulio lyderiams. Tuose laiškuose buvo teigiama, kad konfliktus geriau spręsti ne jėga, o bendraujant. Kokios sveikinimo mados vyrauja dabar ir kokie atvirukai švenčių metu yra populiariausi?

Ar žinote kas yra bendra tarp polisomnografo, pižamos ir sapnininko? Visi atsakymai iš specialistų lūpų, kuomet kalbėsime apie miego reikšmę žmogaus organizmui. Lankysimės miego klinikoje ir aiškinsimės kodėl žmonės nemiega, kodėl sapnuoja spalvotus sapnus arba košmarus? Ar iš tiesų kai kurie sapnai yra pranašiški ir ką galima nuspėti? Taip pat sužinosite naujausias naktinių, pižamų ir patalų madas. Studijoje svečiuosis kvalifikuoti gydytojai ir psichoanalitikai. Sužinosite kodėl kai kurie vyrai, rinkdamiesi patalynės komplektą, trokšta jį apžiūrėti tamsoje?
Tiesiai iš naktinio vakarėlio į laidą stengsis atvykti ir pramogų pasaulio ryklys Jogaila Morkūnas, kuris papasakos kokią įtaką jo miegui turi toks įtemptas ir aktyvus gyvenimo būdas?

Dekoratorė Judrė mokys dekoruoti butelį ir stiklainį. Į ką gali pavirsti nereiklainga stiklinė tara jūsų namuose?

Muziką dovanos grupė „Nacija“, o šokio judesiais akį trauks atsikūrusi legendinė grupė „Beatstreet“.

Laida „Išjunk siurblį“ šeštadienį 11.00 per Lietuvos ryto TV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją