Šį sekmadienį – pirmasis pusfinalis, kuriame susitiks „Domino“ komanda, vadovaujama Arūno Sakalausko, „Norim šventę švęst“ su kapitonu Žilvinu Žvaguliu priešakyje ir „M-1“ rinktinė, diriguojama Mindaugo Stasiulio. Jiems varžytis pasiūlyta kino filmų tema.

Komisijoje dirbs režisierius Alvydas Šlepikas, aktorius Saulius Siparis ir Ruslanas Kirilkinas.

Įrašo metu komisiją ypač nustebino Ž. Žvagulio komanda. Pamatęs Borato kostiumu vilkintį „Patrulį“ Algį, net Ruslanas Kirilkinas slėpė akis. Taip šokiruojančiai komanda „Mes norim šventę švęst“ papasakojo pasaką apie auksinę žuvelę, įpindami motyvus iš populiariausių kino filmų.

Kitą sekmadienį antrajame pusfinalyje susikaus „Striptizo ereliai“, „N-40“ ir „Dviračio šou“ komandos. Komandos ruošia užduotis sporto olimpiados tema. „Sportininkus“ vertins ir pripažinti sportininkai - olimpiados aukso medalio nugalėtoja Daina Gudzinevičiūtė ir V. Uspaskicho antrininkas, krepšinio arbitras Gintautas Zalieckas.

Po komandą iš kiekvieno pusfinalio keliaus į finalą, kuris įvyks tiesioginiame eteryje LNK gruodžio 6-ąją. Kas Lietuvoje bus humoro komanda Nr.1, nuspręs televizijos žiūrovai.

Pirmasis „Nr.1“ pusfinalis – sekmadienį 21.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją