„Šiandien „Asistentai“ pagelbėjo Raimundui Šilanskui ir tikrai ne dėl šiaip kažkokios priežasties. Pirmiausiai – jo pečius užgulė penkios dešimtys metų ir jis norėjo ypatingai atšvęsti šį jubiliejų. Jis išreiškė pageidavimą, kad būdamas karaliumi nori surengti šventę visai savo tautai“, - DELFI pasakojo laidos kūrėja Birutė Lavickienė.

Moteris atskleidė, kad R. Šilanskas pirmiausiai paprašė jį iš Prienų atvežti į Vilnių. Asistentai pagelbėjo susitabdyti automobilį ir nukeliauti į sostinę.

„Kadangi karalius pareiškė, jog jo gimtadienio proga tautai reikia duonos ir žaidimų, iškepėme duonos, važinėjome po miestą riedžiais, bendravome su žmonėmis“, - kalbėjo B. Lavickienė.

Riedžiais iki Vilniaus rotušės atvvažiavę R. Valeikis, R. Dominaitytė bei E. Končius ir R. Šilanskas netikėtai susitiko su Artūru Orlausku, Aleksandru Ivanovu-Fara bei Gintautu Kirkilu-Klarku. Vyrai, pasitikdami anekdotų karalių jau traukė dainas, vėliau, atėmę riedį iš R. Šilansko, mokėsi juo važinėtis.

„Asistentus“ LNK eteryje žiūrėkite šeštadieniais 17-ą valandą.

„Asistentų“ filmavimo akimirkos – DELFI video:

„Asistentų“ filmavimo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją