Pasveikinti Nerijaus Juškos buvo susitaręs jo draugų ratelis, tarp jų ir žinomas verslininkas Marius Gelažnikas. Tačiau paskutinę akimirką Asta Valentaitė išsigando.

Pasak šaltinių, moteris jau buvo pasipuošusi ir pasiruošusi vykti, bet ramybės jai nedavė mintis, kad LNK televizijoje gali būti filmuojama provokacijų laida „Na, palauk!“. Pamaniusi, kad gali būti „išdurta“, Asta nusprendė į studiją nevykti. Tačiau Juška neliko vienas, jį sveikino Aida Žiliūtė, reklamos veidas Gabbana, Kristina Navickaitė – Tina.
„Po to, kai pradėjome kurti „Na, palauk!”, daugelis žinomų žmonių pradėjo labai atsargiai elgtis. Nereikia mūsų bijoti, mes nesame nepikti. Tik labai drąsūs ir labai kūrybingi“, - juokiasi „Na, palauk!” prodiuseris Karolis Malinauskas.

Tačiau tą vakarą Astos tikrai netykojo spąstai. LNK televizijoje vyko nuotaikingas koncertas, kuriame skorpionus Nerijų Jušką, Deivydą Zvonkų, Raimondą Šilanską, Eglę Mickevičienę, Tomą Langvinį, Romą Dambrauską, Juozą Liesį, Petrą Gražulį, Rositą Čivilytę sveikino jų geriausi draugai.

„Mes norim šventę švęst“, - kartu sušuko Inga Jankauskaitė ir Mindaugas Stasiulis, pradėdami naują LNK specialiųjų renginių ciklą - įspūdingą, atvirų pokalbių ir nematytų muzikinių numerių šou. Kas mėnesį LNK naujame šou sveikins mylimiausius šalies žmones, švenčiančius savo gimtadienius. Žvaigždynų ciklą pradėjo po Skorpiono ženklu gimusios įžymybės.

Pikantiškų apibūdinimų skorpionams negailėjo astrologė Angelina Zalatorienė. „Skorpionai vyrai patys švelniausi seksualine prasme, o moterys skorpionės, jeigu nesuranda tinkamo partnerio, puola ieškoti ligų“, - šypsojosi Angelina. „Skorpionai nėra nuodingi, be to, turi mago savybių“, - sakė būrėja Vaiva Budraitytė.

Stilistė Eglė Mickevičienė įrodė, kad nežemiškų sugebėjimų skorpionai iš tiesų turi. Tiesa, paėmusi už rankos baleto šokėjui Nerijui Juškai, ji nedrįso prie visos publikos pasakyti, ką jaučia, nes, pasak Eglės, Nerijus per jautrus viešai išgirsti tiesą apie save. Tačiau ji drąsiai būrė 50-metį švenčiančiam skorpionui Raimondui Šilanskui. „Oho, net nustebau, tu labai ilgai gyvensi“, - sušuko Šilansko rankas apžiūrėjusi moteris. O pačiai Eglei gimtadienio dovaną paruošė pensininkas Vydas – jis nuplėšė Eglės kaukę ir parodė visą tiesą, kaip, jo žodžiais tariant, iš tikrųjų atrodo keturių vaikų motina. „Ji gi yra pagyvenusi babcė, nėr čia ką slėpt“, - sakė Vydas.

Ypatingą dovaną LNK sporto žinių vedėjui Tomui Langviniui parengė jo kolegė, žinių vedėja Asta Dudurytė. Ji sudainavo dainą kartu su Deiviu ir visa futbolo komanda. Mat sporto žurnalistui didžiausias malonumas – stebėti futbolo varžybas. „Žinojau, kad Asta dainuoja. Bet kad šitaip... Man – šokas“, - negalėjo atsistebėti Tomas Astos pasirodymu.
Muzikinį numerį „O, Gražuli“ Seimo nariui Petrui Gražuliui dovanojo jo kolegė, parlamentarė Donalda Meiželytė.

Juozui Liesiui ir Deivydui Zvonkui, vieną dieną švenčiantiems gimtadienius, dainavo Vilius Tarasovas ir „eksbavaras“ Jonas Jonušas. Tiesa, Zvonkaus laukė staigmena – koncerto vedėjai pakvietė į šou Gintarę, kad gimtadienio proga jie pagaliau susitaikytų. Į sceną įžengusi Gintarė Karaliūnaitė netikėtai prisėdo prie Zvonkaus ir sušnibždėjo „Viskas gerai. Aš miegojau, nieko neprisimenu“...

Gimtadieninės staigmenos – sekmadienį per LNK specialiame renginyje „Kai švenčia skorpionai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją