Įdomu, tačiau šį kartą ir komisijos, ir skambinusių žiūrovų balsai sutapo. Pirmoji vieta atiteko Boni ir Klaido pasirodymui, arba kitaip vadinamo „žmogaus iš liaudies“ Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės šokio interpretacijai. Mažiausiai simpatijų sulaukė Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė, vaidinę žymųjį šnipą Ostiną Pauersą ir jo žaviąją mylimąją. Kaip pastebėjo „Šok su manimi“ komisijos narys Vytenis Pauliukaitis, šį kartą geriau pasisekė toms poroms, kurios pasirinko filmų ar literatūros personažus, o ne tikras asmenybes.

Taip šį kartą ir nutiko Ingai Valinskienei su Andriumi Butku, kurių atliktas princesės Dianos ir Al Fajedo meilės šokis visai neįtikino žiūrovų ir, susumavus komisijos vertinimus bei laidos gerbėjų skambučius, jiems atiteko septintoji, priešpaskutinė vieta.

Šeštą vietą dalijasi Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor. Linksma Ievos ir Adomo istorija ypač nepatiko Aistei pastabas vis sakančiam Jurijui. Tačiau komisijos nario kolegos su juo anaiptol nesutiko ir šokėją nuramino, kad šis kičas buvo nuostabus.

Penktąja vieta šio šeštadienio „Šok su manimi“ vakarą džiaugėsi Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė. Visiems susirinkusiems skelbdami meilę ir taiką jie atliko Johno Lennono ir Yoko Ono poros šokį. Vidurinę – ketvirtą – vietą užėmė Šorena ir Deividas Meškauskas, sušokę jausmingą Romeo ir Džuljetos šokį, o tretieji – Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė – sužavėjo operos „Traviata“ personažais.

„Aš pamačiau visą Traviatos siužetą per tris šokio minutes. Liudas idealiai tiko Alfredo, o Gintarė – Violetos vaidmeniui“, – po šokio porą gyrė komisijos narė aktorė Larisa Kalpokaitė.

Šį šeštadienį porų lauks didelis išbandymas. Ne tik dėl to, kad kažkas ir vėl turės atsisveikinti su pamėgtu projektu, bet ir todėl, kad visos poros keliaus po pasaulį. Lapkričio 21-osios vakarą „Šok su manimi“ dalyviai šoks gavę naują užduotį „Pasaulio šalys“.

„Kuri pora pasirinks egzotišką Indiją, karštą Ispaniją ar linksmąją Rusiją, sužinosite jau visai netrukus. Žiūrovų taip pat lauks ne tik dalyvių, bet ir komisijos rengiama staigmena, apie kurią išgirsite jau visai netrukus“, – intriguoja „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Kuriose šalyse apsilankys „Šok su manimi“ dalyviai ir kokios staigmenos laukia laidos gerbėjų, sužinosite šeštadienį, lapkričio 21 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją