„Toks jausmas, kad viskas, kas Lietuvoje blogai, padaryta vyrų. Ir ne tik politikoje“, - komisijos nario kėdėje įsitaisęs kalbėjo A. Valinskas po Ato ir Irenos Starošaitės pasirodymo. Mat Atas, pasak A. Valinsko, „net nenorėjo žiūrėti į Ireną, pats sau buvo gražiausias“.

„Taip taip. Moteris negali būti viena. Štai Arūnas Ingą net į Seimą nusivedė dėl darnaus dueto“, - kalbėjo komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis.

„Pirmininke Mindaugai, nedarykite gėdos. Jei darysite gėdą, mes jus atstatydinsime“, - vėliau kalbėjo Arūnas. Publika prapliupo juokais, prisiminusi paties A. Valinsko atstatydinimą iš Seimo pirmininko posto.

Tačiau M. Stasiulis nebuvo atstatydintas. Po seksualaus dainininkės Baibos ir „studentės“ Eglės šokio jis teiravosi Seimo nario: „Ar neprasilenkia šis pasirodymas su Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymu?“. A. Valinskas nesutriko: „Tikrai ne. Jaunoji karta tegul mato tokius pasirodymus ir tiki, kad Eglė su Baiba kadao nors taps Tinomis Turner“.

Buvęs LNK muzikinių projektų kūrėjas ir vedėjas po Radžio ir Nerijaus dueto pasinėrė į prisiminimus. Būtent A. Valinskas atvedė Radžį į žvaigždes – kadaise patikėjo juo ir priėmė į realybės šou. „Grįžau ketverius metus atgal. Tas pats muzikinis projektas, ta pati televizija, tos pačios dainos, šokėjos tos pačios, jų rūbai tų pačių spalvų, tik vedėjas kitas...“. – kalbėjo politikas.

Dėl išlikimo šįkart kovėsi Rūtelė (taip nutarė dalyviai), dvynės Gabija ir Goda (taip nusprendė radijo stoties „Lietus“ klausytojai) ir Atas (taip nutarė komisija). Atas triuškinančiai laimėjo kovą – surinko 4951 žiūrovų balsą. Rūtelė irgi liko projekte (3100 balsų). Iškrito Gabija su Goda (980 balsų).

Į projektą grįžo praėjusį kartą iškritusi Justina – komisija jai suteikė šansą. Šanso laukia ir dvynukės – kitą penktadienį jos dainuos ir komisija spręs, pasigailėti jų ar ne.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją