„Jau turiu keturias lydekas, kurias ketiname farširuoti. Sumedžiojau ir šerną, kuris ant stalo bus patiektas visas, keptas. Norisi, kad ant stalo būtų kuo mažiau pirkto maisto, kad viskas būtų sava. Juk draugams“, - šypsosi karalius.

Iš pradžių užkietėjęs žvejys ir medžiotojas planavo savo 50-metį sutikti Floridoje, žvejodamas barakudas vandenyne, bet draugai jį perkalbėjo. „Penkiasdešimt metų būna vieną kartą, todėl nusprendžiau švęsti kartu su draugais, kurių irgi yra apie penkiasdešimt. Pasikviesiu į restoraną Kaune, bus muzikantai ir pats padainuosiu. Bus jaukus, šiltas vakaras patiems artimiausiems – mamai, krikšto mamai, uošviams, žmonai, dukrytei. Gaila, kad brolis negali grįžti iš Anglijos“, - pasakojo Raimondas.

Kur kas didesnę gimtadienio fiestą Lietuvos anekdotų karaliui Raimondui Šilanskui televizijos prodiuserė Jurga Pukenytė organizuos LNK televizijoje. „Čia pakviesime draugus, su kuriais esu koncertavęs, - sako Šilanskas, – Gytį Paškevičių, „Tabasco“, „Tequila“, Egidijų Sipavičių, Kęstutį Jablonską, „Jonį“, „Balių“. Bus linksma“.

Nors jubiliejus čia pat, Raimondas nesijaučia esantis penkiasdešimties. „Kai visi draugai, žurnalistai, ima klausinėti, kaip jaučiuosi, ir primena, kad man jau 50, tada ir suprantu, kad esu senas pirdyla. Širdy toks nesijaučiu“, - sako Šilanskas ir prideda anekdotą apie ilgaamžius.

Žurnalistas klausinėja gruzino šimtamečio, kur jo ilgaamžiškumo paslaptis:

- Negėriau, nerūkiau, moteris mylėjau.

Pro šali eina kitas ilgaamžis, žurnalistas ir to teiraujasi ilgo gyvenimo paslapčių:

- Ir rūkiau, ir gėriau.

- Gal pas moteris nevaikščiojot?

- Nėr aplinkui nė vieno krūmo, kur mano nėra su mergom gulėta.

- Tai kodėl vis tiek esate ilgaamžis?

- Tai kad man tik 32 metai...