Apie lieknėjimo metodus savo nuomonę taip pat išsakys ir Aktorė Larisa Kalpokaitė bei šokėja Eglė Visockaitė. Ką šios garsios moterys patars TV žiūrovėms, kurios jau suka galvas, kaip artėjant švenčių laikotarpiui patobulinti savo kūno linijas?

Laidos aukcione šįsyk žiūrovai galės įsigyti krepšinio trenerio Jono Kazlausko dovaną ir paremti Vilniaus 2-ųjų vaikų globos namų auklėtinius. Garsus strategas, ilgus metus treniravęs Kinijos šalies krepšininkus, šiam kilniam tikslui paaukojo šios užsienio šalies nacionalinės rinktinės marškinėlius su žaidėjų parašais. Taip pat J. Kazlauskas aukcionui skiria ir Kinijos krepšinio žvaigždės Yi Jianlian, šiuo metu rungtyniaujančios NBA lygoje, marškinėlius. Surinktos lėšos bus skirtos vaikų saviraiškos kambario įrengimui globos namuose ir hipoterapijos kursams, kurie padės gydyti vaikų raidos sutrikimus.

Laidoje sužinosite kokį konkursą surengė Lietuvos dailės akademijos interjero dizaino katedros bendruomenė, siekdama išrinkti geriausią saviraiškos kambario idėją. Kas tapo nugalėtoju ir kieno sumanymai bus pritaikyti Vilniaus 2-ųjų vaikų globos namų patalpose?

Trečioje dekupažo pamokoje šį šeštadienį drauge mokysimės kaip sendinti ir dekoruoti rėmelius. Laidoje savo muziką dovanos atlikėjas Mino, laidos vedėjai apžvelgs savaitgalio spaudą, o gamtos mokslų daktarė Angelina Zalatorienė papasakos astrologines naujienas ateinančiai savaitei.

"Lietuvos ryto TV" laida „Išjunk siurblį“ nauju laiku. Šeštadienį – 11.00.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją