Pirmoje naujojo sezono laidoje „Super L.T.“ parodys išskirtinius kadrus, kaip daugybę piktų komentarų sulaukusi „Mis Lietuva 2009“ ruošėsi didžiajai kelionei į pasaulio grožio konkursą. Geodezininkė iš Balbieriškio Vaida Petraškaitė atvirai visiems papasakos, kiek tėveliams teko karvių parduoti, kad šaliai atstovaujanti gražuolė už sukneles ir lagaminų viršsvorį galėtų išsimokėti. Konkursui „Mis Pasaulis 2009“ Vaidai padėjęs ruoštis stilistas Kęstas Rimdžius negailėjo piktų žodžių ir moralų garsiems šalies dizaineriams. „Nureketavęs“ keletą mados grandų, stilistas skudurėlių pagailėjusiems kūrėjams palinkėjo, kad jų sukneles spintose kandys sugriaužtų.

„Duok Dieve visiems tėvams tokius vaikus, kaip mano“, - „Super L.T.“ žurnalistams teisinasi kunigaikštienė Kazimira Danutė Prunskienė, paklausta, kaip ji vaikus auklėjo, kad šie pastaruoju metu pagarsėja tik muštynėmis. Vienatinis ponios Kazimiros sūnus - Švenčionių rajono vicemeras Vaidotas Prunskus - neseniai naktį, neblaivus ir basas susimušė su medžiotojais. Kol pareigūnai aiškinasi, kas kam ir už ką trenkė, kas pirmas pradėjo ir kas kaltas, politikė įnirtingai teisina sūnelį. O dar visai neseniai spauda trimitavo, kaip kita ponios atžala - jaunėlė dukra Daivita užpuolė žurnalistę.

Ar gali būti, jog apie kūdikį svajojanti Džordana Butkutė iš tikrųjų ketina įsivaikinti? Ne kartą dėl nutrūkusio nėštumo sielvartavusi dainininkė neseniai vėl džiaugsmingai prabilo apie būsimą vaiką. „Super L.T.“ detektyvai stebėjo, kaip viename koncerte susirinkusi publika ne tik nustebo išvydusi Butkutę visiškai blaivą, bet ir atkreipė dėmesį į dainininkės keistai suapvalėjusį pilvuką. Skeptikai aiškino, jog tokių metų Butkutės figūra ir taip puikiai atrodo, o pilvukas išsišoko dėl sočių pusryčių ir vakarienių. Kiti entuziastai tvirtino, jog su nauja meile, vardu Elegijus, į Butkutės gyvenimą pasibeldė ir ilgai lauktos permainos. Paklausta, kaip yra iš tikrųjų, Džordana atkirto: „Kai labai jau lauksiuosi, tai net klausti nereikės“. Kad spėlionės yra pagrįstos, dainininkė išsidavė pakalbinta ir apie įsivaikinimą.

Politikos ir scenos žvaigždės neiškentė: „Statkevičius privalo nuleisti savo drabužių kainas!“. Tokie reikalavimai pasigirdo mados korifėjaus naujausios kolekcijos pristatyme. Nepabūgęs krizės, garsenybių ir turtuolių itin mylimas Juozukas darganotą vakarą nuspalvino Vilnių savo genialiu šou. Į blizgančius, spalvingus, madingus apdarus žiūrėdami seilę varvino apie 800 svečių, tarp kurių žinomų veidų, ko gero, buvo daugiau nei nežinomų.

„Super L.T.“ pasidomėjo, ar sunkmečiu jie gali sau leisti įsigyti Statkevičiaus drabužių. „Žinoma, leidžiu sau. Svarbu – noras, o pinigų atsiras“, - sako verslininko Laimučio Pinkevičiaus, kaip kalbama, naujoji širdies draugė verslininkė Irena Marozienė. O, štai, Laimučio buvusioji - gražuolė Asta Valentaitė tuo pasigirti jau nebegali: „Na, aš esu Juozo klientė. Ar leisčiau dabar nusipirkti suknelę? Na, nenoriu apie tuos dalykus kalbėti...“, - liūdnai atsako A. Valentaitė.

Kandi ir, kaip visada, linksma „Super L.T.“ kartu su Violeta ir Jogaila – šį penktadienį, lapkričio 13-ąją, 19.10 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją