„Maniau, jau reikės kviesti apsaugą“, - po tiesioginiame eteryje staiga įvykusio nesurežisuoto šou sakė Inga Jankauskaitė. O Nerijus įrodė: jis scenoje - nebūtinai stuobrys, o išties žino, kaip priblokšti.

Prie šou dalyvių prisijungė dvynukės iš Tauragės Goda ir Gabija. Jos projekte dalyvaus kaip vienas vienetas. „Lietuvą jau išgarsino dvi seserys – visi prisimena nemalonų atvejį „The X Factor“ šou. Tačiau jūs padainavote žymiai geriau už jas“, - kalbėjo Mindaugas Stasiulis po dvynių pasirodymo. Merginos Kaune studijuoja vokalą, o „Muzikos akademijos“ kūrėjams jas pasikviesti parekomendavo pernykščio šou nugalėtojas Ruslanas Kirilkinas. Jis su Gabija ir Goda susipažino viename renginyje ir buvo sužavėtas jų dainavimo.

Šįkart dalyviai dainavo vieni kitų dainas, o dėl išlikimo kovojo Justina , Kafka ir Eglė, kuriai tai buvo išties rimtas išbandymas, mat mergina jau kelinta diena serga ir karščiuoja. Prieš tiesioginę transliaciją merginai prireikė net medikų pagalbos. Gydytojai, apžiūrėję Eglę, nustatė, kad Eglei geriau būtų nedainuoti, mat pažeistos balso stygos. Tačiau po vaistų dozės jai pagerėjo ir ji ryžosi žengti į sceną.

„Vakar turėjau 39 laipsnius temperatūros... šiandien šiek tiek geriau, bet jaučiuosi tarsi plaukiočiau“, - sakė Eglė. Nepaisant to, ji sugebėjo dar kartą įrodyti, kad yra geriausia: jos vokalu žavėjosi ir jai nusilenkė pats Kastytis Kerbedis. Surinkusi 3800 balsų, ji laimėjo kovą. Antroje vietoje liko Kafka (3343 balsai), o iškrito Justina (636 balsai).

Pagal naująją taisyklę, Justina kitą šeštadienį turės teisę pasitaisyti – sudainuoti dainą – ir komisija spręs, suteikti dar vieną šansą jai ar ne.

Dėmesio: nuo šiol „Muzikos akademija“ – nauju laiku. Šou žiūrėkite penktadieniais, 20.30 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją