Galiūno Vido Blekaičio pokyčius praeitoje laidoje komisija jau įvertino. Vyras ne tik nešioja savo partnerę Živilę Vasiliauskaitę ant rankų, jis jau prikausto publikos dėmesį ir sudėtingais, Sauliaus kurtais šokio elementais. Pastatyti Lotynų Amerikos šokių choreografiją profesionalaus šokėjo prašo ir Šorenos bei Deivido pora. Sėkmingai į projektą sugrįžusi Aistė Paškevičiūtė ir Arturas Bajor taip pat pasinaudojo Sauliaus paslaugomis. Tai sužavėjo Jurijų Smoriginą.

„Šiuo šokiu Aistė atsiskleidė“, – sakė Jurijus. Laidos kūrėjai jau seniai pastebėjo, kad S. Skambino kurtų šokių choreografija visuomet būna puikiai įvertinta kandaus šokio virtuozo.

O kaip šokėjus vertins šiam pomėgiui neabejingas scenos grandas Stasys Povilaitis? Jis kaip tik šį šeštadienį 19.00 val. ir prisidės prie jau puikiai pažįstamos TV3 projekto „Šok su manimi“ komisijos. Aistrą šokiams ponas Stasys jaučia nuo jaunystės.

„Palangoje vykusių šokių niekada nepraleisdavau. Taip pat teko nemažai šokiuose ir dainuoti“, – sako maestro.

Kaip šokėjus įvertins į teisėjų gretas pakviestas Stasys Povilaitis? Ar pavyks šį kartą laidos „Šok su manimi“ dalyviams nustebinti Jurijų Smoriginą, žiūrovai sužinos šeštadienį, spalio 31 dieną, 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją