Štai šiuo momentu ir prireikė LNK „Asistentų“ pagalbos: naujoje, dar dažais kvepiančioje studijoje reikia įkurtuvių. „Asistentams“ ši problema pasirodė nesunkiai įveikiama. Juo labiau, kad meilė sau – kiekvieno iš šauniosios trijulės variklis.

Kol Redita ruošė ir puošė patalpą įkurtuvių iškilmėms (žiūrovams bus naudinga pamatyti, kaip vos per kelias valandas, pasitelkus fantaziją ir paprastas priemones galima tuščią patalpą paversti šventiška erdve) , Edmundas gamino vaišes. Ir tai jis darė ne vienas – į talką pasikvietė Aistės vyrą šokėją Romaną.

Ar pasirengęs jaunuolis šeimos gyvenimui? Ar moka paruošti ką daugiau nei plaktą kiaušinienę? Profesionalaus virėjo pamokos jam tikrai pravertė. Tuo pat metu laidos herojė Aistė pati gavo pamokų. Motinystės pradžiamokslį jai įkvėptai dėstė jau paaugusi sūnų turintis Rimas.

Turininga diena netruko prabėgti ir vakare sugužėję įkurtuvių svečiai sveikino Aistę ir Rugilę bei žavėjosi asistentų darbu.

Praktiški patarimai, smagios situacijos ir daug meilės – šeštadienį 17 val. per LNK. Laidos vedėjai Redita Dominaitytė, Rimas Valeikis ir Edmundas Končius.

"Pamilk save"
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją