Iveta jiems visiems linki sėkmės ir laimės, kurią pati surado tik už Atlanto.

„Visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Persikrausčiau į JAV ir viskas išsipildė taip, kaip norėjau. Čia yra visos galimybes sportuoti, o svarbiausia tai – gydytojai, kurie išgydė mano kaklą. Aš toliau galiu tęsti savo sportinę karjerą. Be to, gavau labai profesionalų partnerį. Šiuo metu mano visas gyvenimas ant lagaminų – nesibaigiantys konkursai ar šou visame pasaulyje“, – savo nesuskaičiuojamus įspūdžius pasakoja Iveta, kartu su dainininku Alanu Chošnau šokusi viename iš ankstesnių šokių projektų.

Lietuvė kartu su italu šoka tik metus, tačiau jau tapo Amerikos „Rising star“ čempionais profesionalų grupėje. Iveta šiais metais buvo kviesta dalyvauti Amerikos šokių projekte „Dancing with the star“, bet dėl gerai besiklostančios karjeros šio pasiūlymo atsisakė.

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ projekte pasirodysianti mergina ant parketo susitinka ir su neseniai Lietuvos spaudoje aprašyta kita šokėja Iveta Lukošiūte, kuri pateko į Amerikos TV šou „So You Think You Can Dance“.

„Taip, aišku aš ją gerai žinau. Nuostabi, graži, talentinga šokėja. Visai neseniai Kalifornijoje konkurse mes laimėjome trečią vietą, o jų pora buvo ketvirti. Mums, kaip naujai porai, juos „apšokti“ buvo labai sunku, nes jie Amerikoje jau pažįstami, o aš čia dar tik vienerius metus. Bet tikrai nenoriu girtis, paprasčiausiai labai džiaugiuosi, kaip klostosi mano gyvenimas ir karjera šiuo metu“, – paklausta apie kitą tėvynainę, sėkmingai šokančią už Atlanto, pasakoja Iveta.

Kokią sėkmės formulę „Šok su manimi“ atskleis Iveta Paurytė ir kaip jai patiks projekto porų pasirodymai, TV3 žiūrovai sužinos šeštadienį, spalio 17 dieną 19.00 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją