Dar viena didelė naujiena „Muzikos akademijos“ žiūrovams – į projektą grįžo Onsa! Jį sugrąžino komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis, pasinaudojęs savo šansu. Onsa sugrįžo pasikeitęs – jo veide dingo begalinis pasitikėjimas savimi ir atsirado daugiau nuoširdumo.

Nuoširdumo nestokoja R&B stiliaus atlikėjas Rokas. Dar tik savaitė, kai jis prisijungė prie dalyvių, tačiau radijo stoties „Lietus“ klausytojų jau buvo pasiųstas prie karštojo mikrofono. Atlikęs duetą su scenos sunkiasvore Rosita Čivilyte, jis tapo vakaro lyderiu – už jį balsuota 2524 kartus.

Dėl išlikimo taip pat kovojusi Rūtelė nuteisė pati save – nutarė išmėginti karštąją kėdę, ir jai pavyko – ji liko projekte. Žiūrovai liko sužavėti jos talentu – mergina surinko 1569 balsus.

„Vaida, tu naudoji viešųjų ryšių triukus, kreipiesi į publiką, bandai ją papirkti. Bet dainuoji tu prastai. Šiandien tu esi prasčiausia. Apskritai – tau trūksta talento“, - negailestingas Vaidai buvo komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis. Rosita Čivilytė ir aktorius Darius Auželis pritarė jam. Vaidos akyse pasirodė ašaros, ji stojo prie karštojo mikrofono, tačiau žiūrovai neišgelbėjo.

Praėjusios savaitės klausomiausia daina radijo stotyje „Lietus“ – Nerijaus „Dvi gitaros“. Antroje vietoje Eglės „Sugrįžk pas mane“, o trečioje – Onsos „Pakabink“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją