Atsisveikinti su didžiąja LNK scena teko iš Azerbaidžano kilusiam Eldarui (1760 balsų). Jis neįrodė, kad yra vertas likti, scenoje neatsiskleidė ir nealsavo karščiu, kaip buvo žadėjęs. Po balsavimo rezultatų paskelbimo apsiašarojo trečioji kovotoja dėl išlikimo Vaida. Šventai įtikėjusi, kad iškris, ji liko projekte (1923 balsai).

Gražuolė netramdė emocijų – verkė ir nuoširdžiai džiaugėsi, ją apspito būrys draugų, ranką spaudė ir kolegos. „Gal nors kartą susapnuosiu gerą sapną... Nes pastarąją savaitę vien košmarus sapnavau, labai didelį stresą jaučiau“, - sakė šviesiaplaukė.

Vaidą prie karštojo mikrofono pasiuntė radijo stoties „Lietus“ klausytojai, visą savaitę balsavę internete. Eldarą kovoje matyti norėjo patys šou dalyviai, o Kafkai šis šeštadienis itin karštas tapo po komisijos, tiksliau, jos pirmininko Mindaugo Stasiulio verdikto.

„Tu kaip Smurfas, susiraukęs, traukiesi nuo to mikrofono, jauskis drąsiau. Rašau tau penkis balus“, - po šių žodžių publika studijoje ėmė ūžti, reikšti Mindaugui nepasitenkinimą ir net grasinti. Žinoma, juokais.
Komisiją, be Stasiulio, sudarė dainininkai Ovidijus Vyšniauskas ir Rosita Čivilytė. Jiems labiausiai patiko Eglės iš Radeikių pasirodymas. „Tavyje aš matau Lietuvos scenos žvaigždę. Tu ja tapsi. 10 balų“, - sakė Čivilytė.

„Lietaus“ klausytojai taip pat Eglėje mato žvaigždę – praėjusią savaitę jos daina „Visada su tavim“ išrinkta geriausia. Antroje vietoje – šou vedėjos Simonos angeliuku pavadinta Rūta su daina „Laimės paukštė“, o trečiojoje – Nerijus su „Laukiu tavęs“.

Beje, „Muzikos akademijoje“ pasiektas rekordas: surinkta daugiausiai iki šiol žiūrovų balsų – 8127.

Kas kitą šeštadienį kausis dėl išlikimo, kas iškris, o kas skins pergalės laurus? Kas bus naujokas? Daug naujų klausimų, o atsakymai į juos – „Muzikos akademijoje“ šeštadienį, 19 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją