Maža to, kaip ir visiems dainininkams, Andriui ženkliai sumažėjo koncertų. Vaikinas laidoje, kurios tema „Praradau darbą ir pinigus” pasakos, kaip iš studento, gyvenančio bendrabutyje, tapo populiariu dainininku ir pajuto, ką reiškia turėti daug pinigų. Laisvė pirkti ką nori, galimybė netikėtomis atostogomis pradžiuginti mažąją seserį, pagaliau proga investuoti į verslą.

Andrius prisipažins, kad šiuo metu visa tai – praeitis. Kaip ir visi lietuviai jis priverstas atidžiai skaičiuoti pinigus, planuoti savo išlaidas, maža to, pakelti spaudimą žmonių, kurie liko be darbo jo statybų įmonėje.

„Žmonės ateina pas mane verkdami, prašo pinigų bent vaikų sauskelnėms. Jie sureikšmina mane kaip artistą, sako, tu užsidirbi iš koncertų, tai sumokėk mums iš tų pinigų. O aš net nesu tos įmonės direktorius, tik vienas akcininkų”, – laidoje pasakos dainininkas.

Kaip krizė palietė garsų dainininką, kaip jaučiasi žmogus, penkiasdešimtmečio proga gavęs atleidimą iš darbo, iš kur optimizmo semiasi moteris, viena auginanti neįgalią dukrą ir turinti minimalias pajamas, kodėl jauna šeima jau rytoj sėstų į lėktuvą, skrendantį iš Lietuvos, kaip bristi iš ekonominės krizės, kaip teisingai ieškoti darbo?

Išskirtinės istorijos ir naudingi patarimai – šį pirmadienį 19.40 val. pokalbių laidoje „Be grimo” su Nomeda ir Daiva per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją