Rugsėjo 28 dieną (pirmadienį) Šiaulių dramos teatras simboliškai atidarys Šiaulių televizijos 18-ąjį sezoną. Po televizijos programos pristatymo ir vakarinių 21 valandos „Žinių“, Šiaulių televizija padovanos savo žiūrovams Šiaulių dramos teatro spektaklį „Kaip užmušt Jasoną?“. Pjesės autorius Saulius Šaltenis, režisierė Regina Steponavičiūtė. Spektaklis bus parodytas 21 valandą 35 minutės. Spektaklis bus kartojamas spalio 1 dieną 18 valandą 50 minučių, skiriant jį Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai.

Šiaulių televizijos direktorius Justinas Sartauskas apie pradėtą bendravimą su Šiaulių dramos teatru sakė: „Visuomet turėjau matymą, kad televizija turi pasiūlyti įvairių žiūrovams produktų: filmų, meilės serialų. Šiai dienai buvo primiršti rimti profesionalūs spektakliai. Bendraujant su teatro vadovu Antanu Venckum nusprendėme, kad vertėtų spektaklius, kurie yra pripažinti arba kurie jau nueina į istoriją, nufilmuoti. Taip spektakliai taps televiziniais spektakliais. Perspektyvoje galvojame nufilmuoti jei ne visus, tai didžiąją dalį Šiaulių teatro spektaklių. Nufilmuoti spektakliai bus turtas, ypač vertingas prabėgus keliolikai metų“.

Šiaulių dramos teatro literatūrinės dalies vedėjas Svajūnas Sabaliauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją