Ji taip pat tikina, kad tokie milijonieriai nebūtų naivūs ir nesitikėtų, kad juos karšins jaunosios žmonos. „Kaip manote, kas ateis jų aplankyti? Tikrai ne jaunosios žmonos, o jų vaikai, anūkai ir buvusios žmonos“, - tikino Laima Lavaste.

„Draugystė ar santuoka su dvylika ir daugiau metų jaunesne moterimi vyrui reiškia ne ką kitą, o mirtį!”, - atvirai tėškė kita, Lietuvoje itin garsi moteris, būrėja Vaiva Budrautytė. Kalbėdama apie pasiturinčius vyrus, tik dėl pinigų medžiojamus moterų, liaudyje pramintų „barakudomis“, Vaiva nė nebandė slėpti, kad jai gana dažnai tenka juos konsultuoti. Moteris tikino, kad po labai trumpam apimto svaigulio jaunai moteriai, vyrai pradeda jausti milžinišką nuovargį, mat nebespėja koja kojon su jaunų draugių gyvenimo tempais.

Jai antrino ir Laima Lavaste, išleidusi sparčiai perkamą knygą apie vyrų ir moterų santykius, kurioje atskleista ne viena senstančio Lietuvos turtuolio ir greta jo išdygusios jaunos moters meilės istorija.

„Labai staigus ir svaiginantis skrydis, kurį pajunta pagyvenęs vyras susiviliojęs jauna moterimi, patikėkite, trunka labai trumpai. Reikia nepamiršti, kad nuolatinė viagros tabletė, kurią jis vartoja, kad patenkintų seksualinius jaunos moters lūkesčius, turint omenyje jo kraujospūdį, vyrą varo tiesiai į kapus. O juk vaistų nuo spaudimo jaunoji žmona jam duoti pamiršta“, - šypsojosi „Lietuvos ryto“ žurnalistė.

Atviri ir aštrūs pokalbiai apie šiuolaikines „barakudas“ ir jų medžiojimo schemas bei precedento neturinčias akimirkas iš atlikto žurnalistinio tyrimo išvysite jau šiandien 19.40 pokalbių šou „Valanda su Rūta“, per LNK. Laidoje dalyvauja Laima Lavaste, Vaiva Budraitytė, Žilvinas Grigaitis, Živilė Vaškytė, Nijolė Statkutė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)