Šešiolikmetę Rūtą pagyrė net dalyvius vertinusi dainininkė Rosita Čivilytė, tą vakarą gailėjusi gerų žodžių kitiems jauniems dainininkams.

„Vienu momentu pamaniau, kad Rosita išlėks į sceną ir ims dainuoti kartu su Rūta“, - sakė šou vedėja Inga Jankauskaitė. Ir išties – Rūta nustelbė likusius dalyvius pademonstravusi, kaip iš tiesų turi dainuoti ir scenoje jaustis džiazo dainininkė.

„Labai neblogai padainavote. Buvo ir kulminacija, ir išgyvenimas. Gal šiek tiek pritrūko jūsų akių, bet visa kita – puiku“, - komentavo R. Čivilytė. Rūta tapo vakaro lydere, o nepasisekė Marijai. Ją komisija – R. Čivilytė, aktorius Darius Auželis ir Mindaugas Stasiulis įvertino prasčiausiai, tad Marija privalėjo stoti į kovą dėl išlikimo. „Atrodei kaip traumuota „Žuvėdros“ šokėja. Atsiskleisk, parodyk, kas esi“, - komisija negailestingai vertino Mariją.

Ji į karštąjį mikrofoną dainavo su Ariele ir Atu, kurį į kovą jau antrą kartą pasiuntė radijo stoties „Lietus“ klausytojai, visą savaitę balsavę internete.

Marija paklausė komisijos patarimų ir atsiskleidė – scenoje nusiavė aukštakulnius, prie kurių yra nepratusi, ir įsišėlo kaip reikiant.

Nežinia kodėl, bet palaikymo žodžių Marijai nesutiko pasakyti nei viena projekto mergina, ir tik vienintelis Kafka pagyrė Mariją už vokalą.

Tačiau nei Kafka, nei draugų atsinešti palaikymo plakatai nepadėjo. Žiūrovai jos neišgelbėjo. Surinkusi 557 balsus, ji atsisveikino su šou. Kovą laimėjo Atas (1876 balsai) ir Arielė (858 balsai).

„Šiandien pagaliau uždariau duris. Ir liko laukti tuščias kambarys...“, - Marijos atsisveikinimo dainos žodžiai tapo pranašiški. „Ei, juk tai – tik žaidimas!“, - mergina plačiai šypsojosi ir nepasidavė liūdnoms nuotaikoms.

Klausomiausios dainos radijo stotyje „Lietus“ praėjusią savaitę: trečioji vieta – Rūtos „Laimės paukštė“, antroji – Eglės „Visada su tavim“, pirmoji – Kafkos „Galbūt“. Galbūt jau netrukus į šį topą pateks projekto naujoko Onsos daina – jis prisijungė prie dalyvių ir mėgins pelnyti žiūrovų pripažinimą.

Tikra drama tiesioginiame „Muzikos akademijos“ eteryje – kiekvieną šeštadienį, 19 val., per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją