Komisiją šeštadienį sudarė choreografas Jurijus Smoriginas, režisierius Vytenis Pauliukaitis, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė bei dirigentas Gintaras Rinkevičius. Daugiausia dėmesio, neabejotinai, susilaukė kandusis J. Smoriginas ir žodžio kišenėje neieškantis V. Pauliukaitis. Šou vedėjas Vytautas Šapranauskas šį duetą pavadino kandžiuoju "terariumu".

Tarp susirinkusiųjų palaikyti itin besijaudinančių šokėjų buvo ir būrys garsenybių: salėje buvo galima pamatyti Nataliją Zvonkę su seserimi Kristina, Mantas Petruškevičius, Nerijus Juška, Alanas Chošnau su Aida, Marius Gelažnikas, Leonardas Pobedonoscevas.

Daugiausia komisijos simpatijų - I.Valinskienei

Pirmieji pasirodė operos dainininkas Liudas Mikalauskas su partnere Gintare, kurie šoko lėtą valsą (surinko 34 balus). Aistės Paškevičiūtės ir Artūro Bajor pora, šokusi Ča ča ča, buvo komisijos apkaltinta neplastiškumu (gavo 31 balą). Tretieji lėtą valsą šoko Šorena ir Deividas Meškauskas (33 balai). Anksčiau gruziniškus šokius šokusią dainininkę gyrė net kandusis Jurijus Smoriginas.

Mokinukus vaidinę aktorius Gytis Ivanauskas su partnere Justina Žemaityte buvo Jūratės Norvaišienės pavadinti "dviem mergaitėmis" ir surinko 34 balus. Itin negailestinga komisija buvo verslininkei Ingai Krukauskienei ir jos partneriui Vytautui Mackoniui (gavo 21 balą). J. Smoriginas skyrė porai tik du balus dėl to, kad prieš pasirodymą dainavo mažametė verslininkės duktė ir šoko sūnus.

Tačiau grupės "N.E.O." nariui ir krepšinio treneriui Mariui Kiltinavičiui ir Eglei Straleckaitei sekėsi dar prasčiau. Komisija jiems teskyrė 19 balų. Septintas su partnere Rasa Židonyte pasirodė humoristas Justinas Jankevičius. Prieš jų pasirodymą į sceną išėjęs kolega Modestas Vaišnoras nepraleido progos pajuokauti ir apie Justiną, ir apie J. Smoriginą. "Justai, nebijok Smorigino, žinok, kad jis kalba taip pat, kaip tu šoki", - ironizavo M. Vaišnoras. Justinas ir Rasa surinko 29 balus.

Irkluotojas Alvydas Duonėla ir Viktorija Bajor iš komisijos sulaukė nemažai pagyrų ir 30 balų. Priešpaskutiniai į šokių aikštelę įsisuko Seimo narė bei dainininkė Inga Valinskienė ir jos partneris Andrius Butkus. Jų Ča ča ča žiūrovai įvertino gėlėmis, o komisija - net 39 balais (aukčiausią balą - 10 - davė ir J.Smoriginas, ir V.Pauliukaitis, ir J. Norvaišienė).

Nemažai pagyrų sulaukė sunkiasvoris galiūnas Vidas Blėkaitis, kuris beveik visą šokį savo partnerę Živilę Vasiliauskaitę nešiojo ant rankų. Pora surinko 28 balus.

Paskutinis pasirodė architektas Jurgis Jurevičius iš Šilutės, kurį į projektą iš daugelio pretendentų atrinko DELFI skaitytojai. Su partnere Viktorija Kunauskaite jiedu sulaukė garsių žiūrovų ovacijų ir puikių komisijos komentarų. Pora surinko 35 balus.

Susumavus visų dalyvių komisijos įvertinimus, paaiškėjo, jog daugiausiai balų surinko Inga Valinskienė su partneriu, mažiausiai - "N.E.O." narys Marius Kiltinavičius su partnere.

Kitą šeštadienį poras jau galės vertinti ir žiūrovai.

Renginio akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją