Susidarė įspūdis, kad Alvydas dar vakarėlio pradžioje padaugino. Mat vos laikydamasis ant kojų jis iš pradžių pozavo fotografams, bučiavo TV prodiuserį Mindaugą Sėjūną, o vėliau įsisiautėjo išėjęs į lauką. Vyras pripuolė prie jį klubo viduje bandžiusių įamžinti fotografų ir keletą kartų bandė juos apspardyti. A. Šlepikui susvirduliavus, to padaryti nepavyko. Tuomet poetas, aktorius ir režisierius, pripuolęs prie naktinio klubo laiptų trankė juos kumščiu ir laidė gerklę: „Duokit man dar degtinės! Rolandai (prodiuseris Rolandas Skaisgirys – aut. past.), atnešk man degtinės!“ Tą pačią frazę A. Šlepikas išrėkė dešimtis kartų. Netikėtai pribėgės prie lauke rūkusių žmonių jis įsakmiai teiravosi: „Kas tu?! Duok man degtinės?!“

Deja, linksmybes A. Šlepikui teko baigti gana anksti. Padedamas draugo Rolando Skaisgirio garsus režisierius po 21-os valandos buvo išvestas raudonu kilimu, pro kurį prieš kelias valandas taip oriai atėjo. Nors ir labai plūdo, A. Šlepikas nesipriešino vedamas R. Skaisgirio.

LNK surengtame vakarėlyje pasirodė ir keletas jau primirštų veidų: iš TV3 televizijos projekto „TV pagalba“ pažįstama Neringa Mažeikienė su vyru bei LTV šokių projektą vedusi šokėja Jurgita Česnavičiūtė.

Į šventę su kolegomis ir žiniasklaida pabendrauti užsuko ir realybės šou „Muzikos akademija“ laureatas Ruslanas Kirilkinas, pažadėjęs netrukus visuomenei numesti „bombą“. „Čia muzikos prasme“, - patikslino atlikėjas.

LNK naujojo sezono „Pramogų traukinys – visu greičiu!“ vakarėlio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją