„Lietuvos žvaigždės taip intensyviai repetuoja, kad kai kas jau ir šokių batelius spėjo sunešioti dar iki projekto starto. Šokėjai labai aukštai sau užkėlė kartelę, tai, ką jie jau dabar atlieka – neįtikėtina. Žiūrovai bus nustebinti pamatę, kaip pirmoje laidoje bus atliekami tokie žinomi šokiai kaip lėtas valsas ir čia-čia-čia“, – sako jau šį šeštadienį startuosiančio projekto „Šok su manimi“ vedėjai.

Pirma laida žada pažerti begalę staigmenų, rašoma TV3 pranešime spaudai. Į laidą prisistatyti atvyks ne tik laidos dalyviai, komisijos nariai ir vedėjai, bet ir netikėti svečiai.

Ką pirmoje laidoje veiks solistai Vaida Genytė, Vaidas Vyšniauskas, balerina Neli Beliakaitė, sportininkai – pasaulio čempionai ir kas juos sieja su TV3 laidos „Šok su manimi“ dalyviais, žiūrovai sužinos jau šį šeštadienį.

Komisija taip pat ruošiasi startui ir galanda liežuvius. Pirmosios tiesioginės transliacijos metu dalyvius vertins choreografijos virtuozas, aštrialiežuvis baleto šokėjas Jurijus Smoriginas, spektaklių, masinių renginių, televizijos laidų ir grožio konkursų režisierius Vytenis Pauliukaitis, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė bei Lietuvos vardą pasaulyje garsinantis maestro Gintaras Rinkevičius.

Na, o laidos vedėja Jurgita Jurkutė ne tik scenarijų mokosi, bet ir dizainerės Ramunes Piekautaitės sukneles matuojasi. Šį šeštadienį ji pasipuoš raudono vyno spalvos suknele. Šį drabužį ruošia net trys specialistai: konstruktorius, siuvėjas ir dekoratorius.

„Suknelės spalva derinama su TV3 nauju eterio drabužiu. Kadangi televizija pasikeitė į raudoną spalvą, didžiausio projekto vedėja taip pat pasipuoš specialia suknele. Man džiugu, kad galėjau pasiūlyti savo paslaugas. Aš džiaugiuosi, kad šokiai grįžta į Lietuvą. Tai žiūrovų mėgstama ir populiari pramoginė laida, kurioje vyrauja grožis, moteriškumas, mada ir intrigos prieskonis. Be to, man patinka TV3 kanalo laidų kokybė ir aš tikiu, kad ši laida bus taip pat spalvinga, maloni ir kupina talentingų žmonių. Man malonu prie tokio projekto prisidėti“, – sako viena garsiausių šalies dizainerių.

Projekto dalyviai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją