Greta radijo laidų vedėjų Mindaugo Stasiulio, Aisčio Mickevičiaus ir Ginto scenoje pasirodžiusi atlikėja kalbėjo, kad ne ji pasirinko su kuo dalyvauti šiame šou. Esą „M-1“ vyrukai jai pasiūlė, o Vilija ilgai nedvejojo ir sutiko dalyvauti laidoje drauge.

Komanda scenoje suvaidino radijo studiją, o jos viešnia tapusi V.Matačiūnaitė į vaikinų užduotus klausimus atsakė visiems iki skausmo žinomų dainų melodijomis. Paklausta, ar turi vaikiną, Vilija užtraukę: „Sakaui tiesiai šviesiai, aš miegu su bet kuo...“

Be jau minėtų „Striptizo erelių“ LNK žiūrovai eteryje išvys ir komandas „Iš po vakar norim šventę švęst“, „Gražuoliai“, „Laba diena“, „Dviračio šou“, „N 40“ bei „M-1“.
Kiekviena komanda rado kuo nustebinti filmavimo susirinkusius stebėti žurnalistus bei studijos svečius, tačiau ryškiau už humorą ar scenoje atliktus triukus švietė visiems gerai pažįstami veidai: Žilvinas Žvagulis, Laima Tamulytė-Mama Rock‘n‘Roll, Dainius Martinaitis, Algirdas Radzevičius, Merūnas Vitulskis, Ramūnas Rudokas, Valdas Burnys, Renata Kutinaitė bei kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją