Garsusis estrados atlikėjas nusprendė atidaryti savo papuošalų skrynelę. Kaip ir dera estrados princui, Rytis laidos aukcionui padovanojo įspūdingą prabangią auksinę apyrankę.

„Tikiuosi, kad mano apyranke pasipuoš tas, kuriam tikrai rūpi paliktų vaikų svajonės“, - sakė R. Cicinas.

Taip pat šio šeštadienio laidoje “Išjunk siurblį“ žiūrovų laukia ir kitokie siurprizai. Ar ką nors esate girdėję apie keturkojus...gydytojus? Laidos kūrėjai išsiaiškino, kad įvairius kūno ir sielos negalavimus galima įveikti taikant Lietuvoje dar neįprastą metodą - gyvūnų terapiją. Taip pat sužinosime, kad žirgai ne tik gydo, bet ir patys kartais suserga...žvaigždžių liga.

Tiesa, tokios „ligos“ kartais kamuoja tik tuos gražuolius, kurie su tikromis kino žvaigždėmis vaidina fimuose. Jeremy Ironsas, Helen Mirren, Daniel Craig - tai tik kelios pavardės įžymybių, kuriuos ant savo nugaros nešė zovada lekiantys lietuviški žirgai.

„Jie tikri aktoriai, moka įvairiausių triukų ir net turi savo dublerius“ - glostydama savo augintinius pasakojo žirgyno šeimininkė Rūta Nemanienė.

Beje, profesionalūs jojikai Rūta ir Artūras Nemaniai vieninteliai Lietuvoje ruošia žirgus sudėtingoms vaidybinių ir dokumentinių filmų scenoms.

Laidos žurnalistai taip pat užsuks į animacinių filmų garsininmo „virtuvę“ ir papasakos, į kokias kuriozines situacijas kartais papuola filmukų herojų balsais prabylantys aktoriai.

Taip pat laidoje - daug smagios muzikos, įdomių ir garsių svečių bei astrologės Angelinos Zalatorienės patarimai.

Laida „Išjunk siurblį“ - šeštadienį, rugpjūčio 8 dieną 10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją