Dažnai žurnalų viršelius puošiančios moterys pateks ne tik į TV3 žiūrovų, bet ir į griežtos vyrų komisijos rankas. Kiekvienoje laidoje, pagal tam tikros temos klausimą devynias studijoje susirinkusias dalyves vertins nuolatinė net septynių vyrų komanda ir du besikeičiantys atstovai.

„Kristupas Krivickas, Egmontas Bžeskas, Gediminas Jaunius, Džiugas Siaurusaitis, Rolandas Skaisgirys, Saulius Skambinas ir Žilvinas Grigaitis – tikriausiai nė vieno šių vyrų nereikia pristatyti išsamiau. Visi jie nuolatos sukasi ne tik vakarėliuose, bet ir gražių moterų draugijoje. Kiekvienas apie savo idealios partnerės viziją turi savo nuomonę. Ją žaismingos diskusijos forma jau visai netrukus ir išgirs „Rožių kerų“ žiūrovai“, – sakė R. Micachienė.

Kad devynios moterų nuomonės atitiktų lygiai tokį patį skaičių vyrų minčių, dvi teisėjų vietos laidoje nuolat keisis. Pastovusis vyriškai nuomonei atstovaujantis septynetas pagal temą ir tiksliausią jos atitikimą dalyvėms įteiks rožes. Jei mergina, sudėjus jų kiekvieno nuomones, 100% atitiks laidoje suformuluotą teiginį – ji gaus devynias rožes, kitas dalyves vyrai turės atitinkamai įvertinti mažėjimo tvarka. Na, o išskirtines teises turintys ir juodąją bei baltąją kėdes užimsiantys svečiai iš dalyvių galės atimti arba pridėti po papildomas tris taškais paverčiamas gėles.

„Laidoje bus gerasis ir blogasis vertintojo vaidmuo, arba kitaip – baltoji ir juodoji kėdės. Kiekvienoje laidoje į tas vietas sės vis kiti žinomi pramogų pasaulio atstovai. Jie taip pat, kaip ir nesikeičianti septynių vyrų komisija vertins laidos dalyves. Tačiau skirtingai nei nuolatiniai vertintojai, jie turės progą atimti ar pridėti taškus. Bus tikra intriga kuomet į laidą atvyks kurios nors iš dalyvių draugas, vyras ar kitokiais ryšiais susijęs atstovas“, – intrigavo projekto režisierė.

Ž.Grigaitis:

L.Pobedanoscevas

K.Krivickas

E.Bžeskas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją