Pagrindinį Miko vaidmenį atliks žinomas aktorius Dainius Svobonas. „Dainius neabejotinai taps viena ryškiausių Lietuvos televizijos ir kino žvaigždžių. Per dvidešimtį vaidybos teatre metų šis aktorius sukūrė ne vieną įspūdingą vaidmenį, o kino žiūrovai jį matę juostose „Dievų miškas“, „Elzė iš Gilijos“, prancūzų seriale „Koletė“. D. Svobonui buvo patikėta įgarsinti daugelio animacinių filmų herojus, įskaitant ir „Ledymmečio 2”, trečio pelningiausio visų laikų filmo Lietuvoje, personažą tigrą Diegą. Tai rodo, koks šis aktorius yra daugiaplanis“, - sako prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Dar nepasirodęs serialas jau sulaukė susidomėjimo dėl jame vaidinsiančios „Mis Lietuva 2008“ Gabrielės Martirosianaitės. Gražuolei seriale teko pagrindinio herojaus dukters, aikštingos paauglės vaidmuo.

Naujojo serialo veiksmas žiūrovus nukels į Kauną, o jame vaidins didelis būrys aktorių iš įvairių Kauno mieste esančių teatrų: Dainius Svobonas, Daiva Rudokaitė, Egidijus Stancikas, Liubomiras Laucevičius, Olita Dautartaitė, Kristina Tunaitytė, Lina Kaladytė, Emilija Šablauskaitė, Tomas Erbrėderis, Antanas Žekas ir kiti.

Naujiena - seriale epizodiškai turėtų pasirodyti ir specialios kviestinės žvaigždės: žinomi muzikantai, menininkai, krepšininkai ir kiti visuomenės veikėjai.

„Moterų alėja“ filmuojama vaizdingose, tačiau Lietuvos žiūrovams retai matomose Kauno vietose: Laisvės alėjoje, Senamiestyje, Lietuvos zoologijos sode, Pažaislio vienuolyne, Ąžuolyno parke.

Serialo režisierius V. Valašinas šypsosi, kad jau girdėjo gandų apie tai, kad jam patikėta užduotis sukurti dokumentinį filmą apie Kauną. „Žinoma, Kaunas šiame seriale įsiamžins, tačiau išskirtinis šio serialo bruožas – nuolatinis veiksmas, nenuspėjamas siužetas“, - intrigavo „Moterų alėjos“ režisierius.

Naujosios juostos scenarijaus autoriai – serialo „Nekviesta meilė“ režisierius ir scenarijaus autorius Alvydas Šlepikas, žurnalo „Žmonės“ žurnalistė Laisvė Radzevičienė ir jaunas talentingas poetas, bardas, dainuojamosios poezijos atstovas Domantas Razauskas. „Moterų alėją“ režisuoja legendinis aktorius ir režisierius Viktoras Valašinas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją