„Džiaugiuosi galėdama prisidėti prie kūrybingų žmonių ir tikiuosi, kad šeštadienio rytai taps dar įdomesni. Prisipažinsiu, kad kvietimas tapti šios laidos vedėja buvo netikėtas, bet labai malonus. Turiu nemažą televizinę patirtį ir, žinoma, naujų idėjų, kurias stengsiuosi pritaikyti naujame darbe“, - pranešime spaudai teigia Lavija Šurnaitė.

Visai neseniai L. Šurnaitė vedė laidą vaikams TV3 televizijoje.

O šį šeštadienį, birželio 13 dieną ryto panoramoje „Išjunk siurblį“ bus sveikinami visi Antanus. Pasiutusiai linksmos Antaninių šventės proga gros „Šeduvos bernai“, grupė „Vairas“.

Naujieji laidos vedėjai žada išsiaiškinti visą tiesą apie tai – ar vyrams šokti valsą tikrai yra kančia, o tango – savižudybė? Pats Eduardas Gimenezas žada pademonstruoti šio šokio subtilybes ir užkrėsti tango virusu tuos, kurie dar abejoja ar apskritai verta pradėti šokti.
Gamtos mylėtojai turės progą sužinoti kas yra bendro tarp gražuolių rododendrų, spanguolių ir mėlynių.

Jau daugiau nei mėnesį laida „Išjunk siurblį“ lanko Vilniaus kūdikių namus ir didelį dėmesį skiria jų gyventojams. „Šįkart tradiciniame laidos aukcione vėl stengsimės surinkti kuo daugiau pinigėlių mūsų mažiesiems, kad galėtume jiems įrengti didelę ir gražią vaikų žaidimų aikštelę“- pasakoja Paulius.

Beje, laidos kūrėjai išduoda paslaptį, kad Vilniaus kūdikių namų auklėtiniams suorganizavo netikėtą išvyką į Trakus, kurie, pasirodo, yra ne tik kibinų, bet ir šokolado sostinė. Čia mažieji patys turėjo galimybę lipdyti šokoladinius saldainius. Kaip visuomet laidoje pamatysite ir gyvą klasiką Juozą Erlicką, išgirsite jo auksines mintis apie vyrus su sparnais, o Angelina Zalatorienė visiems padės nuspėti ateitį.

Lietuvos ryto TV laida „Išjunk siurblį“ šį šeštadienį 10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją