Kasmetiniai MTV Movie Awards apdovanojimai, kuriuos stebi pusantro milijardo žmonių visame pasaulyje vyksta jau 18 kartą. Renginys transliuojamas iš Universal miestelio, Kalifornijoje, o jį gegužės 31 d. vedė populiarus amerikiečių komikas, aktorius ir rašytojas - Andy Sambergas.

MTV Kino apdovanojimai vis dar yra nemėgstami kritikų, bet pritraukia tokį pat būrį žvaigždžių, kaip ir kultūringųjų „Oskarų“ ceremonija. Denzelis Washingtonas, Cameron Diaz, Ryan Reynolds, Will Ferrell, Vanessa Hudgens, Leighton Meester, Jonah Hillas ir Lil Wayne paskelbs šių metų nugalėtojus, o Eminemas ir „Kings of Leon“ džiugins įspūdingais pasirodymais, pranešime spaudai rašo MTV.

Šių metų MTV kino apdovanojimai įėjo į MTV istoriją kaip pirmieji, kuriuose nominantai buvo išrinkti gerbėjų, o ne komisijos. Didžiausia kova vyko tarp dviejų filmų – „Saulėlydžio" ir „Lūšnyno milijonieriaus" - abu filmai buvo nominuoti net šešiose kategorijose.

Taip pat šiais metais debiutuoja ir dvi naujos kategorijos - "geriausia daina iš filmo" ir "geriausias momentas, kurio nieks nesuprato".

Nuotraukų albume - apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją